TNT’den 9 ülkeye indirimli “Mavi Bumerang” kampanyası

TNT’den 9 ülkeye indirimli “Mavi Bumerang” kampanyası

TNT, paketlerin ve paletli gönderilerin İngiltere, Fransa, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, Almanya, Avusturya, İsviçre ve İtalya’ye gönderimlerinde avantaj...

TNT, paketlerin ve paletli gönderilerin İngiltere, Fransa, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, Almanya, Avusturya, İsviçre ve İtalya’ye gönderimlerinde avantaj sağlayan büyük bir pazarlama kampanyası başlatıyor. Bu kampanyayla KOBİ’lerin, Avrupa’nın bu önemli ticaret bölgesi ve ekonomi lokomotifinde büyümelerini sağlamak ve bölgeye ihracatlarını teşvik etmek hedefleniyor.

Bu haftadan itibaren TNT, 9 Bumerang ülkesine, 250 kiloya kadar olan ihracat gönderileri için %20 indirim sunacak. 9 Şubat’ta başlayan kampanya 3 ay devam edecek. Kampanya, zaman garantili havayolu ve karayolu ekspres gönderiler için geçerli olacak. TNT’nin mevcut müşterileri de “Mavi Bumerang” ülkelerinden birine ilk kez gönderi yapıyor olmaları durumunda kampanya indiriminden faydalanabilecek.

TNT’den 9 ülkeye indirimli “Mavi Bumerang” kampanyasıİsmi, İngiltere’den İtalya’ya uzanan, Avrupa’nın en yoğun ekonomi bölgesi  için yapılan tanımlamadan gelen “Mavi Bumerang” kampanyasıyla TNT, Avrupa’nın en geniş ekspres pazarlarında satış lideri olmayı hedefliyor. Eurostat verilerine göre, Avrupa’ya ihraç edilen gönderilerin yüzde 70’inden fazlası “Mavi Bumerang”ı oluşturan ülkelere yapılıyor. TNT Uluslararası Avrupa Genel Müdürü Ian Clough “TNT’nin bu kampanyası, KOBİ’lerin yurtiçi pazarlardan çok daha ötelere bakmalarını sağlayacak. TNT ile Avrupa’ya, özellikle de ‘Mavi Bumerang’ ülkelerine ihracat, daha cazip hale geldi” dedi.

“Mavi Bumerang” kampanyası, şirketin Outlook stratejisi altında TNT’nin Avrupa’daki son yatırımlarına ve hizmetlerde mükemmelliği yakalama temeline dayanıyor. Bunların arasında, Hanover ve Venedik’e başlatılan direkt uçuşlar, Almanya’daki hizmet ağının genişlemesi ve hâlen devam etmekte olan TNT’nin Avrupa aktarma noktaları ve depolarının modernizasyonu sayılabilir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.