TNT Ekspres Türkiye ödüle doymuyor

TNT Ekspres Türkiye ödüle doymuyor

 TNT Ekspres Türkiye’ninSatış Ekipleri, TNT’nin faaliyet gösterdiği tüm dünya ülkeleriarasında yapılan Satış Yarışması’nda müthiş bir...

 

TNT Ekspres Türkiye’ninSatış Ekipleri, TNT’nin faaliyet gösterdiği tüm dünya ülkeleriarasında yapılan Satış Yarışması’nda müthiş bir performans göstererek ilk 4 sırayı aldı ve  ödüle layık görüldü. Ayrıca ülke olarak Türkiye dünya ikinciliğini elde etti.

Yarışmaya, International Express ürünleri kullanarak yeni müşteri kazanımı, gelir ve gönderi sayısıni artırmak hedefi ile yaklaşık 1100 Satış Ekibi katıldı.

TNT Ekspres Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Sinan Türel, “Dereceye giren arkadaşlarım olmak üzere bu yarışmada olağanüstü performans gösteren tüm TNT Türkiye satış ekibini yürekten kutluyorum. TNT Türkiye olarak bu gurur tablosunu yaşadığımız için çok mutluyuz. Bu başarıyla TNT Türkiye satış ekibimizin uluslararası arenada ne kadar başarılı olduğunu da kanıtlamış olduk. Aynı zamanda tüm bu başarılarımızda katkısı büyük olan müşterilerimize gönülden teşekkür ediyoruz. İngiltere, Fransa, Almanya İspanya, İsviçre, İtalya ve Hollanda gibi ülkeler arasından büyük başarı elde ederek ikinciliği elde eden TNT Ekspres Türkiye Satış ekibinin, Eylül - Kasım döneminde daha geniş kapsamda gerçekleşecek olan yarışmaya katılarak takım ruhunun yansıması ve motivasyonu ile çok daha başarılı çalışmalara imza atacağından hiç kuşkumuz yok” dedi. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.