TLS Lojistik havayolu taşımacılığında pazar payını artırdı

TLS Lojistik havayolu taşımacılığında pazar payını artırdı

TLS Lojistik, sadece karayolu ve denizyolu taşımacılığında değil, havayolu taşımacılığında da pazar payını istikrarlı şekilde artırıyor. Kaydettiği...

TLS Lojistik, sadece karayolu ve denizyolu taşımacılığında değil, havayolu taşımacılığında da pazar payını istikrarlı şekilde artırıyor. Kaydettiği bu istikrarlı artışla TLS Lojistik, teknoloji sektörünün yanı sıra ilaç sektörünün de favori lojistik iş ortağı konumuna yükseldi.

Kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir büyüme çizgisi içindeki TLS Lojistik, havayolu taşımacılığı alanında da lojistik sektörünün iddialı şirketler arasında yer alıyor. TLS Lojistik, 2013’ün ilk üç aylık döneminde havayolu taşımacılığı hacmini aylık ortalama 350 tona çıkardı. İkinci üç aylık dönemdeyse aylık havayolu taşımacılığı hacminin 450 tona çıkarılması hedefleniyor.

TLS Lojistik, bu hacme Rusya, Türkî cumhuriyetler, Güney Amerika ve Batı Afrika’ya yapılan ihraç malları taşımacılığıyla ulaştı. Şirket, Şenzen – Londra, Şangay – Andorra ve New York - Almaty parkurlarında aylık 150 ton yükleme gerçekleştiriyor. Özellikle dünyanın herhangi iki noktası arasından gerçekleştirebildikleri cross hava taşımacılığında teknoloji şirketlerine kapıdan kapıya hizmet sunması, müşteri açısından katma değer sağlıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.