“TITAN Containers” büyüyor

“TITAN Containers” büyüyor

Türkiye temsilciliğini Catoni Deniz İşleri A.Ş.’nin yaptığı “TITAN Containers”ın taşınabilir depo ve konteynerleri, özellikle gıda sektöründe...

Türkiye temsilciliğini Catoni Deniz İşleri A.Ş.’nin yaptığı “TITAN Containers”ın taşınabilir depo ve konteynerleri, özellikle gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin soğuk depolama ihtiyaçlarına pratik ve ekonomik çözümler getirme konusunda iddialı. Yeni teknolojilerle üretilen, düşük enerji tüketimi sağlayan, eksi 40 ile artı 60 derece arasında güvenilir soğutma özelliğine sahip, ısı kontrollü taşınabilir soğuk hava depoları ve soğutmalı konteynerler, Türkiye’de Catoni tarafından kiralama yoluyla müşterilere sunuluyor.

TITAN soğuk depolama çözümlerinin Türkiye için yeni bir ürün kategorisi oluşturmasına rağmen özellikle gıda sektöründen önemli bir talep geldiğini açıklayan Catoni Deniz İşleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Murat Hatabay şunları söyledi: “TITAN ArcticStore ve ArcticSuperStore’u Türkiye’de piyasaya kısa bir süre önce sunmamıza karşın, bu zaman zarfında sebze, meyve, beyaz ve kırmızı et sektörleri ile otel, catering, fast-food ve marketler zincirleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Gıda sektöründe, ürünlerin bozulmadan saklanması, taşınması, depolanması ve tüketicilere taze ve hijyenik şekilde sunulması en önemli konulardan biridir. Ürünlerimiz bu ihtiyaçlara yüksek teknolojiden de yararlanarak kullanışlı ve ekonomik çözümler sağlıyor. Kiralanabilme, taşınabilme ve ekonomiklik avantajlarına ek olarak, çevreci özellikleriyle de TITAN depolama çözümlerinin, mevcut soğuk depolama veya soğutmalı konteynerlere alternatif olarak, birçok firma ve sektör tarafından tercih edilmeye başlandığını görüyoruz.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.