Tırsan’ın yeni bayisi Has Otomotiv oldu

Tırsan’ın yeni bayisi Has Otomotiv oldu

Tırsan ve Has Otomotiv arasında İzmir'de  imzalanan bayilik anlaşması ile Has Otomotiv Tırsan’a satış ve satış sonrası hizmetler verecek.  Böylece,...

Tırsan ve Has Otomotiv arasında İzmir'de  imzalanan bayilik anlaşması ile Has Otomotiv Tırsan’a satış ve satış sonrası hizmetler verecek.  Böylece, Gelecek Otomotiv ve Mengerler ile başlayan bayilik anlaşmasına Has Otomotiv de eklenmiş oldu.

Has Otomotiv’in Tırsan ailesine katılmasıyla birlikte bu bölgede daha kaliteli hizmet sunacaklarını dile getiren Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu , “Sektörde kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti kavramlarında buluşmak çok önemli. Kaliteli ürün üretmek kadar ürünlerinizi müşterilerinize en doğru şekilde, ihtiyaçlarına uygun olarak sunmak gerekir. Üretici firma ile bayi arasında müşteri memnuniyetini sağlayacak bir uyumun olması gerekmektedir. Tırsan, Has Otomotiv İzmir Şubesi ile yaptığı bu bayilik anlaşması ile Ege bölgesinde müşterilerine daha geniş kapsamlı hizmet ve müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına daha hızlı cevap vermeyi amaçlamaktadır. Biz, Has Otomotiv İzmir Şubesi’nin bayii ağımıza katılmasından büyük bir mutluluk duymaktayız” diye konuştu.

Mercedes’in en fazla araç satan bayisiyle anlaşma imzaladıklarını ifade eden Nuhoğlu, bundan gurur duyduklarını belirtti. Nuhoğlu, “Çekici satışında 1 numara olan bir bayi ile treyler satışında 1 numara olan firma bir araya geldi” dedi. Müşterilerin çekiciyi de treyleri de aynı yerden almak istediklerini, aynı şekilde servis hizmetlerini de aynı yerden karşılamak istediklerini vurgulayarak bunu gerçekleştirdiklerini anlattı.

Mustafa Dinçer de konuşmasında şunları söyledi: “İlk çekici Mercedes’ten çıktığı zaman buna bir treyler bulunması gerekir dedim. Tırsanın da, bu zamana kadar kalitesini, müşteri memnuniyetini hiç ihmal etmemesi bizim gerçekten bu işbirliğine çok sevinerekten imza atmamıza neden oldu.” Mustafa Dinçer, Susurluk ve İzmir’de Tırsan araçlarına hizmet vereceklerini yakın zamanda da İstanbul’da bayi açılışı gerçekleştirmeyi düşündüklerini söyledi.

İki şirket arasındaki anlaşmanın imzaları Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer tarafından atıldı. Törene bölge nakliyecileri yoğun ilgi gösterirken ilk teslimatlar da gerçekleştirildi. Emiali Nakliyat, filosuna Kassbohrer açık kasa treyleri ekledi. Araçlar Çetin Nuhoğlu tarafından şirket ortakları Abdullah Demir ve Kemal Demir’e teslim edildi. Mustafa Demir firması ise Tırsan hafif şasi perdeli treyleri tercih etti. Can Nakliyat Lojistik sahibi Levent Canaytaç da bir adet Tırsan Hafif treyleri tercih etti.

[gallery ids="54425,54426,54427,54428,54429,54430,54431,54432,54433,54434,54435,54436,54437,54438"]

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.