Tırsan’ın 65. IAA 2014 fuar araçları yola çıktı

Tırsan’ın 65. IAA 2014 fuar araçları yola çıktı

37 yıldır treyler sektörünün öncü lideri Tırsan, Almanya’nın Hannover kentinde 25 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan 65. Uluslararası...

37 yıldır treyler sektörünün öncü lideri Tırsan, Almanya’nın Hannover kentinde 25 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan 65. Uluslararası Ticari Araç Fuarı için Kässbohrer ve Talson markalı araçlarıyla yola çıktı.

Tırsan’ın Kässbohrer markası ile sergileyeceği araçlar arasında intermodal taşımacılık için özel tasarlanan Yeni Nesil Perdeli Mega-Semi Treyler, K.SCS M, 2 dingilli uzayabilir hidrolik dümenlenir low-loader semi treyler, K.SLL 2, 60 m3 damperli silobas semi-treyler, K.SSK 60 ve ADR’li paslanmaz çelik kimyasal taşımacılığına uygun tanker, K.SSC 30, yer alırken, Talson ise FNA sınıfı ATP sertifikalı hava kargosu treyleri Talson FNA ile fuara katılacak.

Kässbohrer fuarda 27 no’lu salonun E011 no’lu standında, Talson ise 27 nolu salonun E07 no’lu standında yerini alacak.

Bunların yanı sıra hidrolik dümenleme sisteminin görülebileceği Kässbohrer’in 130 ton taşıma kapasiteli 8 dingilli K. SLH 8 low-bed aracı da fuar açık alanda K 38 nolu standda sergilenecektir.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.