TIRSAN’dan 5 yıl garanti, 5 yıl da vade

TIRSAN’dan 5 yıl garanti, 5 yıl da vade

TIRSAN, karayolu taşımacılığının olmazsa olmazı treyler ürünlerinde Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 5 yıl garanti ve 5 yıl vade içeren kampanyasını tanıttı. Kampanya, damper ürünlerini içermeyecek.

TIRSAN,  karayolu taşımacılığının olmazsa olmazı treyler ürünlerinde Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek  5 yıl garanti ve 5 yıl vade içeren kampanyasını tanıttı. Kampanya, damper ürünlerini içermeyecek.

Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN, yeni destek kampanyasının tanıtımını bugün TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Tırsan Yurtiçi Satış Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız ve Satış Sonrası Teknik Hizmetler Koordinatörü Okan Yasan’ın katılımı ile geçekleştirdi.

cetin-nuhoglu3.jpg

TIRSAN ÜRÜNLERİNE TEK KURUŞ ZAM YOK

Kampanyanın bir destek kampanyası olduğunun altını çizen TIRSAN Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, TIRSAN ürünlerine tek bir kuruşluk zam yapılmayacağını ve piyasadaki en uygun faiz oranlarının uygulanacağını anlatarak kampanyayı neden hayata geçirdiklerini şu sözlerle aktardı: “Coğrafi ve ekonomik bir belirsizlik döneminden geçiyoruz. Bu belirsizlikte ekonomikteki kırılganlığın bir etkisi yok. Genel bir algı oluşmuş durumda. Bu yüzden herkes frene basma eğiliminde. Biz, bu algıyı kırmak istiyoruz. O nedenle, en rekabetçi fiyatları sunacak ve nakliyeciden ek tek kuruş fazla para almayacağız. 39 yıldır sektörün lider markası biz gösteriliyorsak, nakliyeciliğin mihenk taşlarından birini oluşturuyorsak bazı sorumluluklarımız da olmalı. Lider olmak bazı aksiyonları hayata geçirmeyi gerektirir. Lider güven vermek zorundadır” dedi. 

tirsan-5-yil.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum