Tırsan Trailer Innovation 2017'de ödüle koşuyor

Tırsan Trailer Innovation 2017'de ödüle koşuyor

Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, dünyanın en büyük ticari araç fuarı IAA fuarı kapsamında Trailer Innovation 2017 yarışmasına katılıyor.

Her iki yılda bir Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük ticari araç fuarı olan IAA Ticari Araç Fuarında, sektörün ilk ve tek Ar-Ge merkezinin geliştirdiği en yeni teknolojilerini sergileyecek olan Tırsan, ayrıca Alman Ticari Araç Üreticileri Birliği (VDA) işbirliği ile dünyanın önde gelen 12 ticari araç dergisi tarafından düzenlenen Trailer Innovation 2017 ödüllerinde üçüncü kez yarışıyor olacak.

Tırsan, dünyanın likit madde taşımacılığındaki lider isimlerinden Hoyer’in, Almanya’da bitüm taşımacılığında uzmanlışmış kuruluşu Hoyer Bitumen-Logistik GmbH ile birlikte geliştirilen Kässbohrer Yüksek Güvenlikli Bitum Tankeri ile Avrupa’da tehlikeli madde taşımacılığında ADR mevzuatı ve işçi güvenliği uygulamalarını ileri taşıyacak yeni bir güvenlik anlayışı sunuyor.

ADR'NİN ÖTESİNDE GÜVENLİK

Trailer Innovation 2017 ödüllerinde kullanıcıya sunduğu yenilikler ile güvenlik kategorisinde yarışan Kässbohrer Yüksek Güvenlikli Bitum Tankeri, 6 metre uzaktan elektronik dolum ve boşaltım sağlayan uzaktan kumandalı kontrol sistemi sayesinde hem kullanıcı hem de saha ve donanım güvenliğini en üst seviyeye çıkarıyor.

Kullanıcının doldurma/boşaltma operasyonunu güvenli bölgeden idare etmesini sağlayan elektronik otomasyon sistemi, sadece kullanıcıyı güvenli bir konumda ve mesafede tutmakla kalmıyor, valfların doğru sırayla açılıp kapanmasını sağlayarak olası kazaların önüne geçiyor.

ti_nominated_saftey-002.jpgGÜVENLİĞİ ARTTIRIYOR

Bunun yanı sıra, boşaltım hattı üzerindeki bağlantı noktasındaki koruyucu kapak aynı zamanda bir damlama kabı olarak işlev görecek şekilde tasarlandı. Bu kapak açıldığında uyarı lambaları kullanıcının dikkatini çekerken, Güvenli Başlatma Sistemi aracın frenlerini kilitleyerek treylerin hareket etmesini engelleyerek güvenliği artırıyor.

Kässbohrer Yüksek Güvenlikli Bitüm Tankeri’nin yenilikleri arasında tanker içerisindeki sıcaklık değişimlerinin dökümünü tutan Termal Veri Kaydedici, lastik kontrol sistemi ve balata aşınma göstergesinin yanı sıra ek özellikler de yer alıyor.

Kässbohrer Yüksek Güvenlikli Bitüm Tankeri Kässbohrer fuarda 27 no’lu salonun E011 no’lu standında ayrıca ziyaretçilerinin tanıtımına sunuluyor olacak. 

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.