TIRSAN, Rusya'da yeni nesil damperini tanıtacak

TIRSAN, Rusya'da yeni nesil damperini tanıtacak

TIRSAN, Rusya’nın en büyük inşaat ekipmanları ve teknolojileri fuarı olan CTT’2014’de Kässbohrer markası ile yerini alıyor. 3-4 Haziran 2014 tarihleri...

TIRSAN, Rusya’nın en büyük inşaat ekipmanları ve teknolojileri fuarı olan CTT’2014’de Kässbohrer markası ile yerini alıyor. 3-4 Haziran 2014 tarihleri arasında Moskova’da gerçekleşecek olan fuarda Rusya pazarına özel geliştirilen Kässbohrer araçları Hall 4, stand 14-250’de sergilenecektir.

Rusya pazarında en çok tercih edilen 5 Dingilli Uzayabilir Low-bed semi-treyler, K.SLA 5’in sergileneceği standta, 17 Nisan 2014 tarihinde Türkiye basın lansmanı gerçekleştirilen yeni nesil damper aracınında Rusya lansmanını  basın ve müşterilerin katılımı ile gerçekleştirecektir.

2012 yılında Tula, Yasnogorsk’da kurulan fabrikası ile birlikte Rusya pazarında hızla büyümeye devam eden TIRSAN; bugün 18 satış ve 29 satış sonrası servisinden oluşan hizmet ağını geliştirmeye devam etmektedir.

Türkiye’nin lider treyler üretici olarak, ihracat gerçekleştirdiği 50’den fazla ülkenin yerel pazar dinamikleri ve müşteri ihtiyaçlarına odaklı çözümler üreterek büyüyen TIRSAN, Kässbohrer markası ile temsil edileceği CTT’2014 fuarında Rusya müşterileri ile buluşacaktır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.