Tırsan Rusya bayileriyle gövde gösterisi yaptı

Tırsan Rusya bayileriyle gövde gösterisi yaptı

Tırsan, Rusya’daki bayileriyle 24 Ekim 2014 tarihinde Moskova’da biraraya geldi. Tırsan bayileri, Rusya’nın her bölgesinden toplam 38 temsilci ile, Tırsan’ın...

Tırsan, Rusya’daki bayileriyle 24 Ekim 2014 tarihinde Moskova’da biraraya geldi. Tırsan bayileri, Rusya’nın her bölgesinden toplam 38 temsilci ile, Tırsan’ın Rusya treyler pazarına ilişkin uzun vadeli vizyonu çerçevesinde stratejik uyum toplantısına iştirak etti. Tırsan’ın yeni finansal çözüm modelleri de toplantıda tanıtıldı.

2014 yılı Tırsan için Rusya pazarı açısından önemli gelişmelerin kaydedildiği bir sene oldu. Rusya’nın en büyük petrol şirketlerinden biri olan Tatneft tedarikçilerine gerçekleştirilen 100 adet akaryakıt tankeri teslimatının yanı sıra, Rusya inşaat piyasası için özel geliştirilen damperin üretimine başlanması, Tırsan’ın Rusya pazarındaki yatırımları konusunda ne kadar kararlı olduğunu ortaya koydu. Tırsan’ın Tula fabrikasında üretilen 32 m3 hacimli Kässbohrer damper, “Made in Russia” sertifikası ile üretilmektedir.

Tırsan 2012 yılında 50.000 m2 alan üzerine kurulu Tula fabrikasını  devreye almasının ardından, yine Tula oblastındaki Yasnogorsk Teknopark’ta 5.000 m2 alan üzerinde, 100 km’lik bir alanda benzeri bulunmayan bir servis merkezi işletmektedir. 3 milyon € yatırımla kurulan servis merkezinde, sadece treylerlere yönelik olarak değil, çekicilere yönelik olarak da servis verilmekte, tesisin boyahanesi ve kurutma fırını treylere çekicisine aynı anda hizmet verebilmektedir. Servis merkezi Wabco’dan Gümüş Servis Merkezi belgesi almıştır.

LOJİPORT

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.