Tırsan, DAF Rusya Roadshow’a katılıyor

Tırsan, DAF Rusya Roadshow’a katılıyor

DAF tarafından, 4 Eylül-17 Ekim 2014 tarihleri arasında DAF Rusya Roadshow etkinliğine davet edilen Tırsan’ın Kässbohrer markası, etkinliğe Maxima, K.SCS...

DAF tarafından, 4 Eylül-17 Ekim 2014 tarihleri arasında DAF Rusya Roadshow etkinliğine davet edilen Tırsan’ın Kässbohrer markası, etkinliğe Maxima, K.SCS X perdeli treyler aracıyla katılmaktadır. Rusya’nın 10 şehrinin ziyaret edileceği etkinliğin, Baltık kıyılarından Karadeniz kıyılarına uzanan 6.400 km’lik güzergâhı, Tırsan’ın mühendislik gücünün zorlu yol şartlarında sağladığı güvenlik ve dayanımı da bir kez daha gözler önüne serecektir. Etkinliğin geride kalan ilk durağı olan Moskova’da K.SCS X perdeli treyler katılımcılardan büyük ilgi görürken, Maxima perdeli treyler aracı etkinliğin ikinci durağı olan Lipetsk’e doğru yola çıktı. Maxima, K.SCS X perdeli treyler aracı DAF FT XF Euro 6 ile çekilmektedir.

Tırsan Ar-Ge gücünün genel kargo taşımacılığına getirdiği verimlilik ve güvenilirliğin vücut bulduğu Maxima, K.SCS X, sağlamlığı kanıtlanmış şasisi ile her türlü yol koşulu ve her tip yük için mükemmel çözümdür. Maxima’nın hem şasisi hem de tüm kaynaklı çelik komponentleri paslanmaya karşı KTL ile korunmakta, 10 yıl paslanmazlık garantisi verilmektedir. K-fix Yük Sabitleme Sistemi ile donatılan Maxima, televre üzerinde her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 yük bağlama deliği sayesinde seyir ve yük güvenliğini en üst düzeye taşımaktadır.

Tırsan’ın Kässbohrer markası ile 2011 yılında bu yana faaliyet gösterdiği Rusya’da, başkent Moskova’da satış ofisi, Tula’da ise fabrikası bulunmaktadır.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.