TIR sürücüsünden örnek taşımacılık

TIR sürücüsünden örnek taşımacılık

Ülkede kuralları ve insan canını hiçe sayan yük taşımacılığı örnekleri hızla artarken, bugün vatandaşların objektiflerine takılan bir TIR, ülkede güzel şeyler de oluyor dedirtti.

Lefkoşa’da seyreden TIR şoförünün gerek yükleme emniyeti gerekse aracın yolculuk kurallarına tam riayeti vatandaşlardan takdir topladı.

Düzenlilik ve titizliği gözlerden kaçmayan TIR şoförünün aynı zamanda ambulansa müthiş bir beceri ile yol verdiğine de dikkat çeken vatandaşlar, ülkede her daim görülmeyen duyarlılığa imza atıldığını kaydetti.

Her haliyle örnek taşımacılık sergileyen şoförün, konteyneri doğru taşıdığı, sinyal lambalarının eksiksiz yandığı ve aracının temiz ve bakımlı olduğu gözlerden kaçmadı. İşini doğru, güvenli ve iyi yapan insanlara Kuzey Kıbrıs’ın ihtiyacı olduğunu ve insanların hayatlarının şansa bırakmamanın önemini akıllara getiren örnek sürücü, başka şoförlere de ders verir nitelikteydi.

Olayı sosyal medyadan paylaşan bir vatandaş, “Konteyner doğru taşınıyor. Sinyal lambaları mükemmel. Araç temiz ve bakımlı! Acil ambulansına müthiş bir beceri ile yol verdi! Ender bir örnek! Teşekkürler tanımadığımız güzel dost. Kıbrıs'ın senin gibi işini doğru, güvenli ve iyi yapan insanlara ihtiyacı var.

Sevgili Tolga Atakan dostumuz, konu üzerinde uğraştığınızı aktarmıştın bana. Lütfen benzer örnekleri bir an önce her türlü nakliye aracında görelim. Bizlerin hayatlarını insiyatife bırakmayın. Tavla dorse üzeri salma konteyner taşınmasına asla izin vermeyin lütfen.

Hepimize kolay gelsin...” ifadelerini kullandı.

KIBRIS POSTASI

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum