THY'den Borussia Dortmund taraftarına "lounge" hizmeti

THY'den Borussia Dortmund taraftarına "lounge" hizmeti

Türk Hava Yolları (THY), sponsoru olduğu Borussia Dortmund'un "Signal Iduna Park Stadı"ndaki "lounge"unu hizmete açtı. THY Basın Müşavirliği'nden yapılan...

THY'den Borussia Dortmund taraftarına "lounge" hizmetiTürk Hava Yolları (THY), sponsoru olduğu Borussia Dortmund'un "Signal Iduna Park Stadı"ndaki "lounge"unu hizmete açtı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre; stadyumun kuzey-batı bölümünde yer alan,  "Turkish Airlines Lounge"un açılışı gerçekleştirildi.

THY ile Borussia Dortmund Kulübü yetkililerince ortak tasarlanan, 200 konuk kapasiteli salon, her maç öncesi ve sonrasında, devre arasında, kulübün loca taraftarları ile iş ortaklarına en geniş konfor standartlarını sunuyor. Konuklarına Türk tatlıları, kahve çeşitleri ve Türk çayını da kapsayan geniş bir ikram yelpazesi sunan salonda, servis personeli THY kabin ekibi ile aynı şekilde giyiniyor.

THY'nin Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, Borussia Dortmund'un stadında verilen yeni hizmetle, ilişkilerde yeni bir aşama kat edildiğini belirterek, "Türk Hava Yolları Lounge'un, konuklarına uçaklarımızdaki konforu yaşatacağından şüphemiz yok" değerlendirmesini yaptı.

Borussia Dortmund kulübü Pazarlama ve Satıştan sorumlu yöneticisi Carsten Cramer ise, "lounge"a hakim olan özel atmosferin, ayrıcalıklı ortakları olan THY'nin büyük bir şirket olarak taşıdığı karakter ve kalitesini yansıttığını kaydetti.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.