THY ve Air New Zealand'dan ortak uçuş anlaşması

THY ve Air New Zealand'dan ortak uçuş anlaşması

Türk Hava Yolları (THY) ile Air New Zealand arasında Türkiye ve Yeni Zelanda'yı Hong Kong ve Los Angeles üzerinden birbirine bağlayan ortak uçuş (code share)...

Türk Hava Yolları (THY) ile Air New Zealand arasında Türkiye ve Yeni Zelanda'yı Hong Kong ve Los Angeles üzerinden birbirine bağlayan ortak uçuş (code share) anlaşması imzalandı.

THY'den yapılan açıklamaya göre, anlaşmanın imzaları, THY Genel Müdürü Temel Kotil ile Air New Zealand Üst Yöneticisi (CEO) Christopher Luxon'un da katıldığı Güney Afrika'nın Cape Town şehrindeki bir etkinlikte atıldı.

Code share anlaşması, yolculara Türkiye ve Yeni Zelanda arasındaki seyahatlerinde her iki taşıyıcının uçuş ağından ideal bir bağlantı ve artan seyahat esnekliğiyle yararlanma imkanı sağlıyor.

İstanbul ve Auckland üzerinden yapılan code share uçuşları, yolculara her iki ülkenin iç hat noktalarına da uçuş imkanının sunmanın yanı sıra THY yolcularına Air New Zealand uçuş ağı üzerinden Avustralya'ya seyahat etme olanağı tanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Genel Müdürü Kotil, iki farklı kültürden insanları birbirine bağlayan anlaşmanın, her iki havayolu şirketinin yolcularına, Hong Kong ile Los Angeles üzerinden Türkiye, Yeni Zelanda ve Avustralya'ya seyahat etme imkanı sunduğunu belirtti.

Anlaşmayla Avustralya'da Auckland'ın ötesindeki noktalara da seyahat edilebileceğine dikkati çeken Kotil, "Yeni Zelanda'nın önemli noktalarını yeni code share destinasyonları olarak sunmaktan mutluyuz" ifadesini kullandı.

Air New Zealand Üst Yöneticisi Luxon da anlaşmayla Akdeniz güzergahında iş ve eğlence açısından uygun bir ağ geçidi imkanı sağlandığını aktararak, THY yolcularını Yeni Zelanda ve Avustralya ziyaretleri için teşvik ettiklerini kaydetti.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.