THY, 2018 Olimpik Kış Oyunları'ndaki tek havayolu sponsoru

THY, 2018 Olimpik Kış Oyunları'ndaki tek havayolu sponsoru

Bugüne dek sponsor olduğu çok sayıda küresel spor organizasyonuyla adından sıklıkla söz ettiren Türk Hava Yolları bu kez de Eurosport'la yaptığı yüksek profilli ticari ortaklık ile 48 Avrupa pazarında* milyonlarca spor fanatiğine ulaşıyor.

Discovery Communications, Türkiye'nin ulusal bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları’nın, Eurosport'un Olimpik Kış Oyunları 2018 PyeongChang kapsamındaki tek havayolu sponsoru olacağını duyurdu.

İş birliği kapsamında, Türk Hava Yolları’nın televizyon reklamları, 9-25 Şubat tarihleri arasında Güney Kore'de gerçekleşen PyeongChang 2018'de sergilenen açılış ve kapanış törenleri, canlı yayınlar, özetler, tekrarlar ve günlük haber bültenleri kapsamında 48 farklı pazardaki Eurosport ekranlarında gösterilecek. Türk Hava Yolları'nı Eurosport'un Oyunlar kapsamındaki özel havayolu sponsoru konumuna getiren  bu ortaklık, küresel taşıyıcının uzun süredir devam eden premium spor etkinlikleri ile olan ilişkisini uzatıyor.

Ortaklık, Türk Hava Yolları'na Eurosport'un Olimpiyatların Avrupa’daki evi olarak Oyunların yayınladığı geniş alanda önemli bir konum sağlıyor. 900 saatlik canlı çekimler de dahil olmak üzere, toplamda 4000 saatin üzerinde 100 karşılaşmayı içerecek PyeongChang 2018, her dakikası, her sporcusu ve her oyunu ile Eurosport Player'dan izlenebilen, Avrupa'daki ilk tam dijital olimpiyat oyunları olacak. 

Eurosport & Discovery Networks International, Reklam veren Ortaklıkları Genel Müdürü Jonathan Davies, "Olimpiyat Kış Oyunları’ndaki kapsamlı yayınımızın havayolu sponsoru olarak Türk Hava Yolları ile anlaşmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Türk Hava Yolları, Eurosport ile ortaklık kurarak, sporla uzun süredir devam eden ilişkisini bu kez de 48 Avrupa pazarındaki milyonlarca tutkulu taraftar ile paylaşacak” dedi.

Türk Hava Yolları'nın Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu ise, “Eurosport’la ortaklığımız çerçevesinde PyeongChang 2018 Olimpiyat Kış Oyunları ile ses getirecek olmaktan heyecan duyuyoruz. Türk Hava Yolları'nı Eurosport'un kapsama alanına dâhil etmek suretiyle Avrupa çapında gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, Avrupa'nın en önemli havayollarından birini temsil eden markamızla büyük bir uyum sergiliyor.” dedi. 

 *Fransa 2018-2020 hariç. Rusya hariç. Eurosport, 2018 ve 2020 yılları için İngiltere'de Resmi Yayıncılık Yapıyor 

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.