Thermo King, sağlık sektöründe kayıpları en aza indirgiyor

Thermo King, sağlık sektöründe kayıpları en aza indirgiyor

Thermo King, bünyesinde gerçekleştirdiği AR-GE çalışmaları ve satış sonrası hizmet paketleri ile özellikle ilaç taşımacılığındaki kayıpları en aza indirmeyi hedefliyor.

Sağlık sektöründeki istatistiklere göre ilaç taşımacılığında, yanlış nakliye nedeniyle %25’e varan kayıplar yaşanıyor. Ayrıca soğuk zincirdeki bu hatalar insan sağlığını da doğrudan etkileyebiliyor.

Dünyanın en büyük soğutucu ünite üreticisi Thermo King, bu kayıpları en aza indirmeyi amaçlıyor. Thermo King, Prag’daki Mühendislik ve Teknoloji Merkezinde, Avrupa Komisyonu tarafından belirtilen “Tıbbi Ürünlerin Dağılımı Kılavuzu” kapsamındaki gereklilikleri yerine getirmek ve daha da geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tüm Thermo King üniteleri tasarım, montaj , operasyon, performans yeterliliklerini belirleyen bu kılavuz kurallarına göre test ediliyor. Tüm testler, sağlık sektöründe uzmanlaşmış bağımsız bir ilaç firması tarafından da onaylanıyor.

Thermo King, sağlık sektörüne yönelik üniteleri ile birlikte müşterilerine komple hizmet paketi de sunuyor. Bu paket müşterilerine operasyonlarında bir çok kolaylık sağlayarak verimi artıran uygulamalar, ürün uygulaması , uzmanlık ve eğitim hizmeti, gerçek zamanlı 7/24 filo izleme ve denetleme hizmeti ile servis ve proaktif bakım hizmetlerini kapsıyor.

Ürün uygulaması uzmanlığı ve eğitimi

Thermo King yetkili servis ağı rehberliğinde sunulan eğitimlerde ürün uygulama uzmanlığı, soğutma sistemi kurulumu, risk azaltma konuları işleniyor. İlaç nakliyesinde kullanılan ünitelerin montajı ve soğutma sistemlerinin kullanımı ile ilgili bilgiler aktarılıyor.

7/24 filo izleme hizmeti

Filo izleme sistemi sayesinde herhangi frigorifik araç filosu, merkezden varış noktasına kadar 7 gün 24 saat merkezden izlenebiliyor. Sistem, ilaç tedarik zincirinin operasyonel verimliliğini artırmanın yanı sıra üreticilere, müşterilerine yönelik artı değer kazandırıyor. Aynı zamanda, yük kaybı riskini en aza indirirken, herhangi bir arıza anında servis bulucu uygulaması ile en yakın servis noktasını belirlemeye de yardımcı oluyor.

Gerçek zamanlı izleme ve denetleme

İlaç taşımacılığında ürünlerin nakliyesi için gereken ısı derecesi kurallar ile belirlenmiştir. Thermo King, ısı değişiklikleri nedeniyle meydana gelebilecek hasar, israf, kalite kaybı gibi riskleri gerçek zamanlı izleme ve denetleme sistemi ile önler.

Proaktif bakım

Thermo King, soğutucu ünitenin tüm tamir bakım, onarım ve kalibrasyon faaliyetlerini online veritabanına kaydeder. Sistem bir ünitenin çalışma döngüsü boyunca tüm verilerini saklar. Böylelikle ürün geliştirme için gerekli datalar elde edilirken, ünite için planlı bir bakım çizelgesi de oluşturulabilir. Bu veriler gerektiğinde kullanıcıya da bildirilerek, ünitesini daha verimli ve uzun ömürlü kullanabilmesi için tavsiyelerde bulunulabilir.

thermo-king-cold-cube.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.