Tersan&GF Hakan Plastik işbirliği projesi

Tersan&GF Hakan Plastik işbirliği projesi

GF Hakan Plastik, GF Marine ürünleri ile denizcilik sektörüne de hitap etmeye başladı. Türkiye’nin lider tersanelerinden biri olan Tersan ile gerçekleştirdiği iş birliği ile de ilk projesini hayata geçiriyor.

GF Hakan Plastik 2020 yılında ürün gruplarına, denizcilik sektörüne hitap eden GF Marine ürünlerini ekledi. 20 yılı aşkın bir süredir gemi inşa endüstrisine özel teknolojileri ve yüksek kaliteli ürünleri ile komple sistem çözümleri sunan GF Marine ürün grubu, uluslararası platformda önemli bir yere sahip bulunuyor. GF Marine ürün grubu, geminin balast tesisatları, arıtma uygulamaları, ısıtma-soğutma suyu, sıcak-soğuk kullanım suyu ve gri su sistemleri dahil olmak üzere plastik borunun kullanılabileceği tüm uygulamalar için sistem çözümlerini içeriyor.

İlk proje Tersan ile…

GF Hakan Plastik, Türkiye’de bu alanda ilk projesini ise Tersan Tersanecilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile geçekleştiriyor.   Türkiye’nin lider tersanelerinden biri olan Tersan ile imzalanan anlaşma kapsamında, GF Marine ürünleri Tersan’ın yapımını üstlendiği Havila Kystruten AS’nin 4 adet gemisinin sıcak ve soğuk su boru uygulamaları ve vakum hatlarına uygulanıyor. Bu 4 gemiden 2020’de tamamlanması planlanan 2 geminin her biri 124 metre uzunluğunda ve 22 metre genişliğe sahip bulunuyor.

Proje kapsamında iFIT, INSTAFLEX, ELGEF ve PVC-C ürünleri kullanılıyor.

Benzersiz bir adaptör modülü teknolojisine sahip yenilikçi bir sistem olan iFIT, projelerin içme suyu ve ısıtma-soğutma sistemlerinde tercih ediliyor. Polibüten (PB) ve çok katmanlı kompozit (ML) boruların push-fit bağlantılı kolay ve güvenli montajı, farklı kombinasyon seçenekleri, hafif ve esnek yapısı ile uygulamada kolaylık ve tasarruf sağlıyor.

INSTAFLEX plastik boru hattı sistemi, soğuk- sıcak su, soğutma sistemleri veya basınçlı hava hatları gibi alanlarda kullanılıyor. Özel olarak geliştirilmiş polibüten boru sistemi, düşük uzama katsayısı, yüksek esneklik kabiliyeti ve hafifliği ile statik ağırlık oluşturmuyor; haraketli-dinamik yükler altında güvenli bir hizmet sunuyor.

Basınçlı boru sistemleri kapsamında sunulan PE elektrofüzyon sistemi olan ELGEF, korozyona uğramama, düşük ağırlık, yüksek kimyasal direnç, düşük maliyet, hızlı montaj ve uzun servis ömrü gibi birçok avantaj sağlıyor.

PVC-C sistemi, vakum hatlarında kullanılarak montaj kolaylığı ve hafifliği ile avantajlar sunuyor.

GF Hakan Plastik

Tel: 0212 809 2033

Müşteri Bilgi Hattı: 0850 346 43 47

Web :              www. gfps.com/tr
Facebook :     www.facebook.com/gfhakanplastik
Linkedin :        www.linkedin.com/gfhakanplastik
Youtube :        www.youtube.com/gfhakanplastik
Linkedin:         www.linkedin.com/gfhakanplastik

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.