Temsa İş Makinaları, 2021’e güçlü bir şekilde hazır

Temsa İş Makinaları, 2021’e güçlü bir şekilde hazır

Temsa İş Makinaları hizmet verdiği endüstriyel ürünler pazarında temsilciliğini yürüttüğü Crown Depo Çözümleri, Dieci ve Komatsu forklift’in 2020’ye yönelik performansını değerlendirdi. 2021’e yönelik planlarını paylaştı.

Türkiye iş makinaları sektörünün öncü kuruluşlarından, Temsa İş Makinaları, endüstriyel ürünler birimi çalışmalarını paylaşmak amacıyla, 22 Şubat’ta bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Pandemi sebebiyle çevrimiçi gerçekleşen toplantıda Temsa İş Makinaları Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Bülent Beleda, endüstriyel ürünler için distribütörlüklerini yürüttükleri Crown Depo Çözümleri, Dieci ve Komatsu forkliftler hakkında gündem konularını paylaştı, 2021 yılında pazara sunacakları yeni ürünlerin müjdesini verdi.  Beleda, konuşmasında Temsa İş Makinaları’nın bir satış şirketinden öte bir hizmet şirketi olduğunun da altını çizerek; pandeminin ekonomik etkilerinin hissedildiği bu dönemde iş ortaklarının finansal yükünü azaltmak ve çözüm sunmak için ödeme kolaylığı sunan kampanyalar düzenlediklerini, pandemi süresince kesintisiz hizmet vermek amacıyla dijital iş modellerini geliştirdiklerini ve mobil servis ağını genişlettiklerini belirtti.

bulent-beleda_16.jpgBeleda şunları söyledi: “2020’de pandemi döneminde tedarik zincirinin, depolamanın ne kadar önemli ve kritik bir süreç olduğunu yaşayarak gördük. Bu süreçte tedarik zincirinin aksamaması için depo yönetiminin ve doğru ekipman kullanımının önemi ortaya çıktı. Biz uzman ekibimizle depoların fiziki ortamını ve uygulama gereksinimlerini yerinde analiz ederek iş ortaklarımıza ücretsiz danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Depolardaki uygulama gereksinimlerini ise geniş ürün yelpazemizle rahatlıkla karşılayabiliyoruz. Kampanyalarımız ve finansman desteğimiz ile ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Kullanım sırasında eğitim ve bakım desteklerimizle ürünlerimizin uzun süre, yüksek verimlilikle çalışmasını sağlıyoruz. Kısacası her ihtiyaçlarında müşterilerimizin çözüm ortağı oluyoruz.”

komatsu-fd30.jpgDepo çözümlerinin güçlü ve köklü markası Crown Depo Çözümleri ile Temsa İş Makinaları iş birliği 2017 yılında başladı. Zengin ürün gamında akülü forklift, dar alan sipariş toplayıcı, istifleyici, transpalet, reach truck gibi depolarda gereksinim duyulabilecek tüm ekipmanlara sahip Crown Depo Çözümleri; teknolojinin gücünü tasarımlarına uygulayarak depolama çözümlerinde devrim yaratan yeniliklere imza atıyor. 75 yıllık tecrübeye sahip Crown’un 100’den fazla global tasarım ödülü bulunuyor. Crown Depo Çözümleri’nin ürünleri dayanıklılıklarının yanı sıra, fonksiyonellik ve estetikten taviz vermeyen tasarımları ile öne çıkıyor. “Depolamanın Çözüm Deposu” mottosuyla hizmet veren Crown Depo Çözümleri yenilikçi çözümleri arasında operatörün uzaktan kumandalı eldivenle sipariş toplayıcıyı hareket ettirebildiği giyilebilir QuickPick Remote sipariş toplama teknolojisi, operatörün konforunu ve dolayısıyla verimliliği artıran ağırlığa göre ayarlanabilen ve Crown platformlu akülü transpaletlerinde bulunan FlexRide süspansiyon sistemi ya da makinaya rafların kodu verilerek parça numarası girildiğinde dar alan sipariş toplayıcı asansörünün otomatik olarak rafa ulaşmasını sağlayan Auto Positioning System de sayılabilir. Crown Depo Çözümleri sunmuş olduğu InfoLink filo yönetim sistemi ise depoda çalışan makinalara kablosuz olarak bağlanarak kullanıcılara verileri anlık olarak izlemelerine olanak tanıyor. Tüm bu verilere tablet veya bilgisayardan kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde rahatlıkla erişilebiliyor. Bu sayede kullanıcılar depolarını yönetirken bu verilere dayalı aksiyon planlarını hazırlayabiliyor.

Temsa İş Makinaları, İtalyan markası Dieci’nin ise 2010 yılından bu yana Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 1962 yılında kurulan ve Avrupa’da ilk teleskopik yükleyici üreticileri arasında yer alan Dieci ürün yelpazesiyle hem tarım hem de inşaat grubuna yönelik uygulama gereksinimlerini karşılıyor.

Türkiye’nin en uzun süreli distribütörlüğü rekorunun sahibi Komatsu iş birliğinin bir sonucu olarak sunduğu Komatsu dizel forkliftler ise Türkiye pazarında oldukça bilinen ve performansıyla ağır tonajlı uygulamalar için en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Farklı sektörlerde uygulama gereksinimlerine göre farklı ataşmanların rahatlıkla kullanılabilmesi Komatsu forkliftlerin müşteriler tarafından bir diğer tercih edilme nedeni.

dieci-icarus-40.17-2.jpgTemsa İş Makinaları Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Bülent Beleda, basın toplantısında Mayıs 2021’de ürün yelpazesine dahil edecekleri yeni Komatsu beko loder modelleri hakkında da bilgi verdi; Türkiye pazarına sunacakları yenilenen beko loder modellerinin teknik özellikleri ve donanımının kullanıcıları memnun edeceğini belirtti.

Beleda, pandemi dönemindeki uygulamalarından da bahsederek şunları söyledi: “Crown Depo Çözümleri, Komatsu Forklift ve Dieci markalarımız genelinde, yüz yüze hizmetin kısıtlandığı, temasın riskli olduğu bu dönemde müşterilerimizin işlerinin aksamaması için satış ve satış sonrası hizmetlerde görüntülü arama desteği verdik. Böylece kullanıcılarımızın pandemi sürecinde ihtiyaç duydukları anda yanlarında olduk ve kesintisiz destek sunduk. Yüz yüze hizmet için ise servislerimizde ve bayilerimizde tüm gerekli hijyen önlemlerini alarak kesintisiz hizmeti sürdürdük. Ayrıca ürünlerimiz kullanıcılara teslim edilmeden önce dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor. Hem saha hem de ofis için ekibimiz uygun önlemleri alarak çalışmalarına devam ediyorlar.”

komatsu-mobil-servis-2.jpgTemsa İş Makinaları Endüstriyel Ürünler ve Satış Sonrası Hizmetleri mobil servis ağını genişleterek farklı lokasyonlarda bulunan tüm müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. Müşterilerin sunulan mobil servisten oldukça memnun olduklarını belirten Bülent Beleda “Amacımız müşterilerimizin taleplerini hızlı ve kesintisiz bir şekilde karşılamak. Mobil Servis ağımızla özellikle uzak lokasyonda bulunan müşterilerimize hızlı bir şekilde ulaşabiliyoruz. Müşterilerimizin faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi ve onların en iyi çözüm ortağı olabilmek bizim önceliğimiz.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.