Tekneler alesta İlkler bu fuarda

Tekneler alesta İlkler bu fuarda

Dünyanın en önemli tekne markalarını deniz severlerle buluşturan Trio Denizcilik, Prestige 590 ve Sanlorenzo SL89'nın yeni modellerinin tanıtımını Türkiye'de ilk kez CNR Avrasya Boat Show'da yapacak.

Kurulduğu 2005 yılından bu yana dünyanın en önemli tekne markalarını deniz severlerle buluşturan Trio Denizcilik, Prestige 590 ve Sanlorenzo SL89'nın yeni modellerinin tanıtımını Türkiye'de ilk kez CNR Avrasya Boat Show'da yapacak. Trio Denizcilik, 23 Şubat - 3 Mart 2019 tarihleri arasında, CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek fuarda en prestijli 22 teknesi ile yer alacak.

Prestige 590 ikinci eviniz olmaya aday

prestige.jpg

Fransız Devi Prestige, fuara konfor ve şıklığın buluştuğu en yeni tasarımı 590 ile geliyor. Yeni tasarımına maksimum konfor ve iç hacim ferahlığını ekleyen Prestige 590, sadece geçici trendlerin değil tüm zamanların eskimeyen tasarım karakterlerini taşımak üzere yaratıldı. Kısacası Prestige 590, teknenizi ikinci eviniz gibi görebileceğiniz bir tasarım.

Sanlorenzo son modeli SL86 ile kendini yeniledi

san-lorenzo.jpg

Dünyanın en büyük iki mega yat üreticisinden birisi olan İtalyan Sanlorenzo'nun fuarda sergileneceği modeli SL86, segmentteki yatların geleceğini tanımlayacak nitelikte. Sanlorenzo, yeni müşteri gruplarına hitap edecek şekilde kendini yeniledi. Yeni modelinde, üst bina ve gövdede daha büyük cam kullanımı, hareketli yüzme platformu gibi istekleri göz önünde bulunduran marka, kişiye özel iç mekan tasarım özelliğini ve üst düzey kalite materyal kullanımını koruyarak eleganlıktan da ödün vermedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.