Taşımacılığın elektrikli VAN’ı: Workhorse N-Gen

Taşımacılığın elektrikli VAN’ı: Workhorse N-Gen

İlk resmi detaylarıyla karşımıza çıkan Workhorse N-Gen, içten yanmalı motor opsiyonuyla birlikte tatminkar menzil değerlerine ulaşabiliyor.

Geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirdiği pickup hamlesiyle gündeme gelen Amerika merkezli Workhorse, ürün gamını kısa sürede geliştirmeye başladı. W15 modelinin ardından karşımıza bu kez elektrikli bir VAN çıkartan marka ticari araç sınıfında rakiplerinin önüne geçmek konusunda fazlasıyla kararlı. Drone desteğine de sahip olan N-Gen isimli yeni model özellikle kargo ve taşımacılık alanında ciddi bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Menzil artırıcı olarak benzinli motor opsiyonunun da sunulduğu araçta karma menzil olarak 280 kilometrelik kullanım değeri paylaşılıyor.

Drone ile teslimatlar kolaylaşıyor
280 kilometrelik karma menzil değerinin tamamen elektrikli kısmında 160 kilometre kat edebilen N-Gen dört tekerlekten çekişli altyapısıyla da dikkat çekiyor. Teknik değerlerinin tamamı henüz açıklanmayan modelinin ciddi anlamda hafif olduğunun altını çizen Workhorse’a 266 santimetrelik yükleme alanı yükseliğiyle biz eşlik ediyoruz. 19.821 ve 28.316 litrelik iki farklı hacimle satışa çıkması planlanan N-Gen’in en büyük yardımcısı da ilk başta belirttiğimiz gibi Drone olacak. HorseFly‘ın karbon fiber parçalardan meydana getirdiği bu drone 4,5 kilograma kadar yük taşıma kapasitesine sahip. Bu da ufak çaplı teslimatların çok daha kolay bir şekilde yapılabileceği anlamına geliyor. Fiyatıyla ilgili de henüz bir bilginin paylaşılmadığı Workhorse N-Gen’in şimdilik sadece Amerika’da satışa sunulması bekleniyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.