Taksim'de trafik çilesi başladı

Taksim'de trafik çilesi başladı

Taksim Meydanı trafiğe kapatılıyor. Taksim'de 5 Kasım'da başlayacak Taksim Meydanı düzenleme çalışmaları arefesinde bazı yolların tek şeride düşürülmesiyle...

Taksim Meydanı trafiğe kapatılıyor. Taksim'de 5 Kasım'da başlayacak Taksim Meydanı düzenleme çalışmaları arefesinde bazı yolların tek şeride düşürülmesiyle yoğun bir trafik yaşandı.

Yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Taksim Meydanı Düzenleme çalışmaları sebebiyle Taksim Meydanında İETT otobüsü ve taksi-dolmuşların bekleme ve yolcu aktarma düzeninde değişiklikler yapılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre taksim Meydanı'nda yeni güzergahlar şunlar olacak:

- Taksim Meydanındaki çalışmalar sırasında ve sonrasında Taksim’deki Metro ve Füniküler’in erişiminde ve çalışmasında herhangi bir değişiklik olmayacak.

- Taksim Meydanındaki çalışmalar sırasında; Şişhane yönünden gelip, son durağı Taksim olan hatlarda İETT Otobüsleri, Tarlabaşı Bulvarı’nda çalışmaların başladığı bölgeye gelmeden yolcularını indirip U dönüşü yaparak tekrar Şişhane yönüne dönecekler.

- Harbiye yönünden gelen otobüsler içinde son durağı Taksim olanlar ise; Divan Oteli-Asker Ocağı Caddesi-Mete Caddesi - Taksim Meydanı’na gelip aynı güzergahtan geri dönecekler.

- Harbiye yönüne gidecek otobüsler; Tarlabaşı Bulvarı - Taksim Meydanı - Mete Caddesi-Asker Ocağı Caddesi (Divan Oteli önü) üzerinden Harbiye yönüne gidecekler.

- Tarlabaşı yönüne gidecekler ise Abdülhak Hamit Caddesi (Elektrik eski İdaresinin bulunduğu yol) üzerinden Şişhane yönüne devam edecekler.

- Taksi-Dolmuşlar halen kullanılan bekleme yerlerinin 100 metre kadar gerisinde konuşlanarak, İETT Otobüsleri gibi, Geçici Trafik Güzergahını kullanacaklar.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.