Taha Kargo’nun da tercihi Scania oldu

Taha Kargo’nun da tercihi Scania oldu

Scania, yurtiçi karayolu taşımacılığı yapan firmaların yanı sıra, uluslararası nakliyecilerin de tercihinde ilk sırada yer alıyor. Irak’a taşımacılık...

Scania, yurtiçi karayolu taşımacılığı yapan firmaların yanı sıra, uluslararası nakliyecilerin de tercihinde ilk sırada yer alıyor. Irak’a taşımacılık yapan firmalar arasında ilk sırada yer alan Taha Kargo da filosunu Scania ile genişletti.

Scania, uluslararası nakliyat hizmetlerinde bulunan firmaların tercihinde ilk sırada yer alıyor. Irak’a gerçekleşen karayolu nakliyesinde hacim olarak ilk sırada bulunan Taha Kargo, filosuna 3 adet Scania P310 4x2 daha ekledi.

Taha Kargo’ya yeni araçları Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcı ve Servisi Flash Otomotiv tesislerinde, Doğuş Otomotiv ve Taha Kargo yetkililerinin katıldığı bir törenle teslim edildi.

Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha yaptığı açıklamada Taha Group bünyesinde taşımacılık faaliyetlerinde bulunduklarını belirterek “1998 yılında Irak’a başlattığımız uluslararası taşımacılık hizmetlerinde, en çok sefer yapan firmalar arasında ilk sırada yer almaktayız. Misyonumuz her türlü mal ve eşyayı dünyanın neresi olursa olsun en hızlı ve en ekonomik şartlarda ulaştırmaktır. Bunu yerine getirmek için de hızlı, sorunsuz, performansı yüksek, düşük yakıt ekonomisine sahip araçlara ihtiyacımız var. Scania bu ihtiyaçlarımızın tümünü fazlasıyla karşıladığı için tercih nedenimiz oluyor” açıklamasında bulundu.

Scania P serisi, manevra kabiliyeti ve düşük yakıt ekonomisi nedeniyle tercih edilmektedir. Yüksek bir konfigürasyon yelpazesine sahip P serisi araçlar, inşaat, bölgesel ve yerel dağıtımın yanı sıra kısa mesafeli taşıma ve servis hizmetlerinde de çözüm ortağı olarak kullanılmaktadır.

LOJİPORT

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.