Suzuki’den Çift Pervaneli 300 HP’lik Yeni Model

Suzuki’den Çift Pervaneli 300 HP’lik Yeni Model

Dıştan takma deniz motorlarında bir devrim niteliğinde olan ters dönüşlü çift pervane sistemine sahip DF 300B, 300 HP’lik yüksek performansına rağmen sunduğu düşük yakıt tüketimiyle öne çıkıyor.

Dünya denizcilik sektörünün en önemli iki fuarından birisi olan CNR Avrasya Boat Show, 22 Şubat- 1 Mart tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy’de bulunan CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak. Kalitesi, üstün teknolojisi ve yakıt ekonomisine sahip ürünleriyle denizcilik sektörüne yönelik önemli çözümler geliştiren Suzuki Marine, fuarda yepyeni modeli DF 300B’yi Türkiye’de ilk kez görücüye çıkaracak. Fuar kapsamında, dıştan takmalı motorlar alanındaki geniş ürün yelpazesini sergileyecek olan Suzuki Marine, üstün Japon teknolojisiyle geliştirilen mobil arıza tespit sistemi ve anahtarsız çalıştırma sistemlerini de deniz severlerle buluşturacak. Suzuki Marin, Hall 4 / A06’da bulunan standında ziyaretçilerini ağırlayacak.

DF 300B, üstün teknolojisiyle dünyada bir ilk!

Dıştan takmalı motorlar alanında devrim niteliğindeki DF 300B, ters dönüşlü çift pervane teknolojisine sahip dünyanın ilk 300 HP’lik dört zamanlı motoru olarak dikkatleri çekiyor. Suzuki’nin geliştirdiği ters dönüşlü çift pervane teknolojisi, her iki pervanenin farklı yönlerde dönmesini sağlayarak su üzerinde yüksek torku ve olağanüstü dengesi sayesinde keyifli bir seyir sağlıyor. Bu sistem ayrıca, yüksek itiş gücü sayesinde hızlı ivmelenmenin yanı sıra teknenin daha kısa mesafede durmasını sağlıyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak olan DF 300B, 300 HP’lik bir güce sahip olmasına rağmen yakıt ekonomisinden de ödün vermiyor. Model, dişli kutusunun gelişmiş tasarımı sayesinde suyun sürtünme direncini en aza indirerek yakıt tüketimini minimumda tutuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.