Süveyş tıkanıklığını önlemek için 13 küçük gemi yolda

Süveyş tıkanıklığını önlemek için 13 küçük gemi yolda

Kazadan 200 geminin etkilendiğini ve bunların 9’unun firmalarına ait olduğunu bildiren Maersk üst yönetimi, . Süveyş Kanalı Otoritesi’nin bekleyen gemi sayısını azaltmak için 13 küçük gemi göndereceğini açıkladı.

Dünyanın en büyük konteyner operatörü A. P. Moller – Maersk’ten sitemize de gönderilen müşterileriyle paylaştığı duyuruda şu açıklamalara yer verildi:

Değerli Müşterimiz,

Zaten farkında olabileceğiniz gibi, Süveyş Kanalı geçişi şu anda her iki yönde de gemilere kapatılmış durumda. Evergreen Marine tarafından işletilen bir konteyner gemisi, 23 Mart Salı günü erken saatlerde kuvvetli rüzgarlar ve kum fırtınası nedeniyle rotasından saptı.

Evergreen gemisini Süveyş Kanalı'ndan çıkarma çabaları devam ederken, küresel ticaretin yaklaşık% 12'sini taşıyan bu küresel ticaret atardamarının her iki yönde iki yüze yakın gemi trafiğe takıldı. Şimdiye kadar, dokuz Maersk konteyner gemisi ve iki ortak gemi doğrudan etkilendi. Evergreen gemisi başarıyla serbest bırakıldığında, net bir geçiş ve sürekli konvoyları kolaylaştırmak için kuzeye bağlı tüm gemileri kanaldan çıkarmak için çaba gösteriliyor. Süveyş Kanalı Otoritesi ayrıca, Said / Süveyş Limanı'nda demirleme için bekleyen gemilerin sayısını en aza indirmek için Büyük Acı Göl'e (Ismailia) 13 küçük gemi gönderecek.

Kurtarma çabaları devam ederken ETA'lar tehlikeye girerken, Süveyş Kanalı'ndaki gemi tıkanıklığının bir sonucu olarak küresel tedarik zinciri üzerindeki etki, rotanın ne kadar geçilmez kalacağına bağlıdır. Yeniden yüzdürme operasyonlarını yakından takip ediyoruz ve gecikmeyi elimizden geldiğince azaltmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tedarik zinciriniz bizim için en önemli konudur ve sizi tüm gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz.

Bir Maersk müşterisi olarak, kargonuz yukarıdakinden farklı bir operatörün başka bir gemisinde de olabilir. Kargosu mevcut durumdan doğrudan etkilenen tüm Maersk müşterileri, tam genel bakışa sahip olduğumuzda, ayrıntılı program değişiklikleri ve sunulan alternatif seçeneklerle ilgili özel bilgiler alacaklardır.

Kontrolümüz dışındayken, bu olayın işletmeniz için neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve kritik gönderiler için yerel satış temsilcinize, acil kargo için hava ve demiryolu gibi alternatif çözümlerle ilgili diyaloglar ve teklifler için ulaşmanızı öneririz. hala başlangıçta veya başka bir yerde.

Herhangi bir sorunuz olması durumunda, lütfen yerel müşteri hizmetleri veya satış temsilcilerinizle iletişime geçin.

Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkürler. Gelecekte de sizinle çalışmaya devam etmeyi umuyoruz.

İçtenlikle,

A. P. Moller - Maersk

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.