Sıtkı Yaldızkaya DAF ile yola devam dedi

Sıtkı Yaldızkaya DAF ile yola devam dedi

Sıtkı Yaldızkaya firması 1 adet DAF FT XF105.460 Optimizer’ı Samandıra lokasyonunda düzenlenen törende teslim aldı. Gerçekleştirilen teslimat töreni,...

Sıtkı Yaldızkaya firması 1 adet DAF FT XF105.460 Optimizer’ı Samandıra lokasyonunda düzenlenen törende teslim aldı. Gerçekleştirilen teslimat töreni, Sıtkı Yaldızkaya Firması Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı kaya ve DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Temsilcisi Erhan Taşkın’ın katılımı ile gerçekleşti.

Sıtkı Yaldızkaya firması Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Yaldızkaya gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada, “DAF-TIRSAN Otomotiv’in uzman kadrosu ile sunduğu satış sonrası hizmet olanaklarının müşteriye sağladığı kolay ve hızlı çözümler ile her konuda müşteri memnuniyetini göz önünde bulunduruyor olması DAF markasını tercih etmemizdeki en önemli nedenlerdir,” dedi. Yaldızkaya, “Ayrıca DAF araçların performansının yüksek olması, sağlamlığı ve sağlamış olduğu yakıt tasarrufu da bizim için büyük avantaj,” ifadelerini kullandı.

Merkezi Afyon olan Sıtkı Yaldızkaya firması uzun yıllardır Eskişehir merkezli Sarp Havacılık Lojistik firması ile sözleşmeli olarak gıda taşımacılığı alanında müşterilerine lojistik hizmeti sunmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.