Shell,teknolojinin nabzını tutuyor

Shell,teknolojinin nabzını tutuyor

Bugüne kadar Çin, Rusya, Hindistan ve Avustralya’da düzenlenen Shell Teknoloji Forumu, aynı zamanda Avrupa’daki ilk buluşmasını da gerçekleştirerek,...

Bugüne kadar Çin, Rusya, Hindistan ve Avustralya’da düzenlenen Shell Teknoloji Forumu, aynı zamanda Avrupa’daki ilk buluşmasını da gerçekleştirerek, teknolojinin nabzını İstanbul’da tutacak. Shell uzmanları, forum boyunca Türk müşterilerinin ihtiyaçlarını yüz yüze dinleyerek çözüm önerileri sunacak. Shell Helix motor yağlarının benzersiz Aktif Temizleme Teknolojisi’ni gözler önüne sermek için şeffaf olarak ve sadece bir adet üretilen Kristal Otomobil’in de sergileneceği foruma, Shell’in küresel çalışmalarına yön veren isimler arasında yer alan Shell Başkan Yardımcısı Selda Günsel de katılacak.

Üstün Ar-Ge teknolojisiyle tüketiciye en uygun çözümleri sunan Shell’in alanlarındaki lider uzmanları, İstanbul’da düzenlenecek olan Shell Teknoloji Forumu’nda buluşacak. Bugüne kadar 4 ülkede düzenlenen forum Avrupa’daki ilk buluşmasını İstanbul’da gerçekleştirmiş olacak.

Kurtköy Divan Asia’da 29-30 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Shell Teknoloji Forumu’na katılan Shell’in global uzmanları, sektördeki son trendleri, işe özel madeni yağ çözümlerini, otomotiv, madencilik, inşaat, metal ve enerji sektörlerinden katılımcılarla interaktif bir ortamda paylaşacak ve Türk müşterilerinin ihtiyaçlarını yüz yüze dinleyerek, çözüm önerilerini sunacak.

Shell’in zirvesindeki Türk yönetici de geliyor

Shell Teknoloji Forumu’nun katılımcıları arasında en dikkat çeken isimlerin başında Shell Küresel Ticari Teknoloji Başkan Yardımcısı Selda Günsel geliyor. Günsel, forumun ilk gününde düzenlenecek olan basın toplantısında konuşarak Shell’in devrim niteliğindeki yeniliklerini, gelecek planlarını ve Türkiye pazarına ilişkin projelerini anlatacak. Günsel, toplantıya katılan Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj ve Shell Madeni Yağlar Genel Müdürü Burçin Toktamış’la birlikte basın mensuplarının sorularını da yanıtlayacak.

Kristal araba ilk kez Türkiye’de

Foruma katılanlar, Shell Helix motor yağlarının benzersiz Aktif Temizleme Teknolojisi’ni gözler önüne sermek için şeffaf olarak ve sadece bir adet üretilen Kristal Otomobil’i de görme şansına sahip olacak. Türkiye’deki enerji sektörü açısından bir ilk niteliğindeki foruma, Shell uzmanları ve yöneticilerinin yanı sıra, otomotiv, enerji, inşaat, metal ve madencilik sektörlerinin önde gelen temsilcileri de katılacak. Forumdaki konu başlıkları arasında, “Binek Araç Teknolojilerinde Son Gelişmeler”, “Ağır Vasıta Motor Teknolojilerinde Son Gelişmeler”, “Gelecekteki Enerji Çözümleri ve Akaryakıt Teknolojileri” yer alıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.