U.N Ro-Ro, Pendik- Bari seferlerine başlıyor

U.N.Ro-Ro İşletmeleri A.Ş. Pendik-Bari-Trieste uğrak seferlerine 20 Nisan 2017 Perşembe günü başlayacak. Haftada 2 gün yapılacak uğrak seferlerin Pendik çıkış günleri Perşembe ve Cumartesi günleri olacak.

U.N.Ro-Ro , yeni bir hattı daha devreye alıyor. Pendik-Bari-Trieste uğrak seferlerine 20 Nisan Perşembe günü start verilecek. 15 Nisan Cumartesi günü son kez Pendik-Ancona-Trieste uğrak seferi yapılacak ve sonraki hafta itibariyle Perşembe ve Cumartesi günleri Pendik-Bari-Trieste uğrak seferleri başlatılmış olacak.

İhracat seferlerinde son araç kabul saatleri Perşembe günü saat 19:30 ve Cumartesi 23:00 olarak belirlendi. Perşembe günü kalkacak geminin Bari varışı Cumartesi 17:30, Cumartesi kalkacak geminin Bari varışı ise Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece 02:30 olarak planlanmakta. Araçların çıkışı Salı sabahı 08:00’de başlayabilecek. İthalat seferleri ise ihracat gemilerinin Bari’ye varış günleri olan Cumartesi ve Pazartesi günleri Bari-Trieste-Pendik olarak gerçekleşecek.

 Pendik-Bari-Trieste uğrak seferlerinde de diğer hatlarda taşınan tüm üniteler taşınabilecek olup navlun, BAF ve liman masrafları Pendik-Trieste hattı ile aynı olacak. Toplu bilet ve ciro primi uygulamaları Bari hattında da geçerli olacak. Bilet satışında herhangi bir değişiklik olmayacak, alınan gidiş-dönüş biletlerinin gidişi Bari, dönüşü Trieste olarak kullanılabilecek.

Komple üniteler için şoförlerin İstanbul’dan Bari’ye ve Bari’den İstanbul’a transferleri de yine U.N. Ro-Ro tarafından organize edilecek.

Selçuk ONUR - LOJİPORT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kombine Haberleri

Capella Logistics, 2024'ü "İntermodal Atılım Yılı" ilan etti
Hödlmayr, Avrupa-Türkiye demiryolu güzergahını artıracak
Türkiye ve Akdeniz'i Kuzey Avrupa'ya bağlayacak uzlaşı belgesi imzalandı
Demiryolu-liman bağlantılı taşıma 12 milyon tonu aştı
Pasifik Eurasia'nın kombine taşımacılık hedefi sektör liderliği