Tutuklu gemideki stajyer sonunda evinde

17 Haziran 2020 tarihinde İtalya'nın Ravenna limanında tutuklanan gemide bulunan, KTÜ DUİM 3.sınıf öğrencisi, Selim Eren Ekiztaş, gemiden ayrılmak istediğini birkaç kez belirtmesine karşılık olumlu cevap alamamıştı.

14 Ağustos 2020 tarihinde, KTÜ DUİM Bölüm başkanlığının bilgilendirmesi üzerine KTÜ DUİM Mezunlar Derneği gerekli çalışmalara ivedilikle başlamış ve 24 saatten kısa bir sürede Denizcilik Genel Müdürlüğü, KTÜ Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanlığının  bilgisi dâhilinde, KTÜ DUİM Mezunlar Derneğince operasyon planlanmıştır.

Bu sabah itibarı ile KTÜ DUİM 3.sınıf öğrencisi, Selim Eren Ekiztaş evine güvenli bir şekilde ulaştırılmış bulunmaktadır.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

DP World Evyap’ta uzaktan kumandalı vinçler devrede
Kılavuzluk, Römorkör ve Palamar Ücretleri Güncellendi
“Alsancak Limanı’nı bakkal kapatır gibi kapatamazsınız”
"İzmir Limanı'nda son sözü Varlık Fonu söyleyecek"
Amatör denizcilik belgeleri ve kullanım kuralları değişti