Mehdi Gönülalçak hayatını kaybetti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bürokratlarından, Deniz Ticareti eski Genel Müdürü, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Genel Müdürü ve Deniz ve İçsular Düzenleme eski Genel Müdürü Mehdi Gönülalçak Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Merhumun cenazesi, bugün ikindi namazına muteakip, Ankara Hacıbayram Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

1961 yılında Bingöl'de doğan Mehdi Gönülalçak, Deniz Ticareti Genel Müdürü, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Genel Müdürü, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştu.

Lojiport olarak merhum Mehdi Gönülalçak'a Allah (c.c)'dan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

NATO’ya niyet, DBH Group’a kısmet: Çeşmeli, “akıllı liman” olacak
Nükleer yük gemisi tasarımı ilk onayı aldı
Arkas’ın iki ürün tankeri Türk Loydu klasına geçiyor
Bu tanker tek seferde 2 milyon varil petrol taşıyabiliyor
Türk boğazlarından geçiş ücretleri güncellendi