Kumport Liman’ına Giriş ve Çıkışlar Durdu

Kumport Limanı’nda dün (14 Temmuz 2017) hareketli dakikalar yaşandı. Kumport Limanı’nda faaliyet gösteren taşımacılık firmaları işlerinin yavaş yürütülmesini gerekçe göstererek protesto eylemi yaptı.

Kumport Liman sahasına yükleme boşaltma için giren araçlar işlemlerini yarım günden önce tamamlayamıyordu. Taşımacılık firmaları bu sebeple maliyetlerinin arttığını, iş kaybı yaşadıklarını ve zor durumda kaldıklarını aktardılar. Firma yetkilileri, gerçekleştirdikleri eylemde yöneticilerden yaşanan bu olumsuz durumun bir an önce giderilmesini istedi.

Firma yetkilileri Kumport Liman’ı girişine araçlarını çekerek, limana giriş çıkışları kapatarak taleplerini ilettiler. İki taraf arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında taşımacılık firma yetkilileri araçlarını liman girişinden çekerek eylemi sonlandırdı.

GÜMRÜKTV.COM.TR

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

Turkon Line’a “Uzak Ülkelere En Çok Hizmet İhracatı Yapan” Ödülü
Turkon Line web sitesi yenilendi
Beşiktaş Denizcilik, Rusya operasyonlarını durdurdu
Türkiye’nin 14. kez seçildiği IMO üyeliğine Rusya giremedi
Gemiler Süveyş'e geri dönüyor