Kuehne + Nagel, İspanyol TDN’yi satın almaya hazırlanıyor

İsviçreli lojistik grubu Kuehne + Nagel, Madrid merkezli kara lojistiği sağlayıcısı Transporte y Distribucion Nacional (TDN) şirketini satın alma planlarını duyurdu.

Kuehne + Nagel, İspanyol TDN’yi satın almaya hazırlanıyor

Önümüzdeki haftalarda tamamlanması beklenen satın alma işlemi, şirketin açıklamasına göre Kuehne + Nagel’in kazançlarını hemen artıracak.

TDN, 600’den fazla çalışan, 45 terminal ve 700 araçlık bir filodan oluşan önemli bir ağı işletiyor. Kuehne + Nagel, TDN’nin operasyonlarının mevcut kara lojistiği işine uygun bir ekleme olduğunu belirtti.

İsviçreli lojistik grubu, satın alma işlemiyle ilgili daha fazla ayrıntı vermedi. Bununla birlikte, anlaşmanın tamamlanması, Kuehne + Nagel’in İspanyol lojistik pazarındaki varlığının önemli ölçüde genişlemesini sağlayacak.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Global Logıstıcs News Haberleri

Radiant Logistics, Universal Logistics’i satın aldı
Militzer Münch Türkiye Invests in Future Logistics Solutions
Lojistik sektöründe yeni bir dönem başlıyor
İtalyan lüks nakliyat şirketi Ferrari Group, halka arz ediliyor
CMA CGM, satın aldığı Bolloré Logistics’i CEVA çatısında birleştirecek