İstanbul Boğazı'nda tüm seferler iptal

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları, yoğun sis nedeniyle İstanbul Boğazı'ndaki tüm seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

İstanbul’da sis sabah saatlerinden itibaren birçok noktada etkili olmaya başladı.

Bunun üzerine İBB Şehir Hatları, İstanbul’daki tüm vapur seferlerinin iptal edildiğini açıkladı.

Şehir Hatları AŞ’den yapılan açıklamada, Boğaz genelindeki Eminönü-Üsküdar, Üsküdar-Eyüp, İstinye-Çubuklu Arabalı, Boğazdan Geliş/Boğaza Gidiş, Anadolukavağı-Üsküdar, Rumelikavağı-Eminönü, Sarıyer-Rumelikavağı-Anadolukavağı, Küçüksu-Beşiktaş-Kabataş, Çengelköy-İstinye, Küçüksu-İstinye ve Üsküdar-Ortaköy vapur seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

Öte yandan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi kısalırken, sürücüler trafikte zorluklarla karşılaşıyor.

Özellikle Tem Otoyolu ile D100 karayolunun bazı noktalarında trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde başladı.

Bu arada, sis dolayısıyla Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda bir süre aksayan seferler, ilerleyen saatlerde normale dönmüştü.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

Turkon Line’a “Uzak Ülkelere En Çok Hizmet İhracatı Yapan” Ödülü
Turkon Line web sitesi yenilendi
Beşiktaş Denizcilik, Rusya operasyonlarını durdurdu
Türkiye’nin 14. kez seçildiği IMO üyeliğine Rusya giremedi
Gemiler Süveyş'e geri dönüyor