Gönülalçak'ın yerine Hızır Reis Deniz geliyor

Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü'ne Vekalet eden Hızırreis Deniz, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü'ne asaleten atanması bekleniyor.

Ulaştırma bürokrasisinde vekaletle görev yapma süresi bitiyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 8 aydır vekaleten yürütülen bakanlık bürokrasisine yeni atamalar yapmaya başlıyor.

Deniz Haber Ajansı'nın edindiği bilgiye göre; Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Mehdi Gönülalçak'ın sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılacağı öğrenilirken, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü'ne vekalet eden Hızırreis Deniz, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü'ne asaleten atanacağı kaydedildi.

Diğer taraftan Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü için 3 ismin adı geçtiği öğrenilirken, Ramazan Bayramı sonrası vekaleten yürütülen Ulaştırma bürorasisine asaleten atamaların tamamlanacağı belirtildi.

Haber: Recep CANPOLAT / Deniz Haber Ajansı

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

FSA’nın yeni TIS servisi ile Cidde ve İskenderiye artık daha yakın
CMA CGM, Kızıldeniz hattındaki ilk rotayı yeniden açıyor
Turkon Line’a “Uzak Ülkelere En Çok Hizmet İhracatı Yapan” Ödülü
Turkon Line web sitesi yenilendi
Beşiktaş Denizcilik, Rusya operasyonlarını durdurdu