Deniz haydutları ve "yıpranma" masaya yatırılacak

TÜRDEF ile DEFAMED “Afrika’nın Doğu ve Batı Sahillerindeki Korsan Saldırıları ve Denizcilerin Yıpranması” webinarı düzenleyecek.

Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) ile İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (DEFAMED) tarafından ortaklaşa düzenlenecek etkinlikte, Türk denizcilik sektörünün gündemindeki “Afrika’nın Doğu ve Batı Sahillerindeki Korsan Saldırıları ve Denizcilerin Yıpranması” konuları ele alınacak.

TÜRDEF Başkan Yardımcısı Kaptan Koray Karagöz’ün moderatörlüğünde düzenlenecek webinarda; ESKO Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Erhan Esinduy, MIKLAGARD S Gemi İşletme Enspektörü Kaptan Özlem Balca Akıncı ile ESENYEL & PARTNERS Hukuk Bürosu’ndan Avukat Selçuk Esenyel konuşmacı olarak yer alacak.

10 Şubat 2021 Tarihinde yapılacak etkinlik Zoom uygulaması üzerinden düzenlenecek. Saat 15:00’te başlayacak etkinlik için katılım bilgileri TÜRDEF web sitesinde bulunabilir.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

NATO’ya niyet, DBH Group’a kısmet: Çeşmeli, “akıllı liman” olacak
Nükleer yük gemisi tasarımı ilk onayı aldı
Arkas’ın iki ürün tankeri Türk Loydu klasına geçiyor
Bu tanker tek seferde 2 milyon varil petrol taşıyabiliyor
Türk boğazlarından geçiş ücretleri güncellendi