Deniz haydutları ve "yıpranma" masaya yatırılacak

TÜRDEF ile DEFAMED “Afrika’nın Doğu ve Batı Sahillerindeki Korsan Saldırıları ve Denizcilerin Yıpranması” webinarı düzenleyecek.

Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) ile İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (DEFAMED) tarafından ortaklaşa düzenlenecek etkinlikte, Türk denizcilik sektörünün gündemindeki “Afrika’nın Doğu ve Batı Sahillerindeki Korsan Saldırıları ve Denizcilerin Yıpranması” konuları ele alınacak.

TÜRDEF Başkan Yardımcısı Kaptan Koray Karagöz’ün moderatörlüğünde düzenlenecek webinarda; ESKO Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Erhan Esinduy, MIKLAGARD S Gemi İşletme Enspektörü Kaptan Özlem Balca Akıncı ile ESENYEL & PARTNERS Hukuk Bürosu’ndan Avukat Selçuk Esenyel konuşmacı olarak yer alacak.

10 Şubat 2021 Tarihinde yapılacak etkinlik Zoom uygulaması üzerinden düzenlenecek. Saat 15:00’te başlayacak etkinlik için katılım bilgileri TÜRDEF web sitesinde bulunabilir.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

DP World Evyap’ta uzaktan kumandalı vinçler devrede
Kılavuzluk, Römorkör ve Palamar Ücretleri Güncellendi
“Alsancak Limanı’nı bakkal kapatır gibi kapatamazsınız”
"İzmir Limanı'nda son sözü Varlık Fonu söyleyecek"
Amatör denizcilik belgeleri ve kullanım kuralları değişti