CMA CGM, İran limanlarına da uğrak yapacak

İran’ın güneyinde yer alan Hürmüzgan eyaleti Liman İşletmeleri Genel Müdürü İbrahim Eydeni, Fransız CMA CGM'ye ait gemilerin ağustos ayının başlarında Şehit Recai limanına geleceğini söyledi.

İran’ın güneyinde yer alan Hürmüzgan eyaleti Liman İşletmeleri Genel Müdürü İbrahim Eydeni, İran ve 5+1 grubu arasında nükleer konuda varılan anlaşmanın ardından dünyanın en büyük üçüncü gemicilik filosunun en kısa zamanda İran’ın güneyindeki Şehit Recai limanına geleceğini söyledi.

CMA CGM şirketine ait gemilerin Asya’nın doğusundan Fars Körfezi sularına gittiğini ve 10 limanı seçtiğini ve bunlardan birinin Şehit Recai limanı olduğunu zira Şehit Recai limanının dünya standartlarında olduğunu sözlerine ekledi.

İranlı yetkili, limana yapılan büyük yatırımlar sayesinde limanın çok büyük gemilerin demir atmasına imkan sunduğunu aktardı.

denizhaber.com.tr

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

Karadeniz'de üç yük gemisine insansız hava aracı saldırısı
Dünyanın en büyük otomasyon limanı gün sayıyor
Med Marine ile Marin Römorkör güç birliğine gitti
Bu gemi, tek seferde 10.800 araç taşıyor
Samsunport, 60 milyon dolar yatırımla elleçlemeyi 8 kat artırdı