Balıkçılar, içi iphone12 dolu konteyner yakaladı

Haberimizde izleyeceğiniz video, denizyolu taşımacılığı sırasında ilginç bir olay yaşandığını gözler önüne seriyor. Henüz doğrulanmayan bu ilginç olayın başkahramanları balıkçılar ve ağzına kadar iPhone 12 dolu olan bir konteyner.

Dünyada taşımacılık, karayolu taşımacılığı, havayolu taşımacılığı ve denizyolu taşımacılığı gibi farklı kollardan işliyor. Firmalar, ürünlerini en uygun şekilde ulaştırabilmek için bu taşımacılık seçeneklerinden birini değerlendiriyor ve ürünlerini alıcı tarafa ulaştırıyor. Denizyolu taşımacılığı da firmaların en çok kullandığı yöntemlerden biri oluyor. Böylece ürünler, konteynerlere doldurulup, konteyner gemileri ile engin denizleri veya okyanusları aşıp tüketicilerle buluşuyor. Fakat sosyal medyada ortaya çıkan ve dilden dile yayılan bir video, denizyolu taşımacılığı sırasında ilginç bir olay yaşandığını gözler önüne seriyor. Henüz doğrulanmayan bu ilginç olayın başkahramanları balıkçılar ve ağzına kadar iPhone 12 dolu olan bir konteyner.

BALIKÇILARIN IPHONE 12 DOLU KONTEYNER SEVİNCİ
iPhone 12 konteyneri bulan balıkçıların videosu sosyal medyada büyük gündem yarattı. Denizin ortasındaki bir balıkçı teknesinde çekilen ancak ne zaman çekildiği belli olmayan videoda, balıkçılar denizde yüzen bir konteyner buluyorlar. Bir noktası parçalanan konteynere yaklaşıldığında ise konteynerin iPhone 12 modelleriyle dolu olduğu görülüyor. Bu noktadan sonra balıkçıların sevinç çığlıkları ve ıslıklar duyuluyor. Ayrıca balıkçılardan birinin iPhone 12 modellerini tekneye almaya başladığı görülüyor. Fakat bu sırada içinde binlerce liralık iPhone 12 bulunan bazı kutular, denizin serin sularına karışıyor.

APPLE AÇIKLAMA YAPMADI
Videonun gerçek olup olmadığı henüz bilinmiyor. Üstelik Apple'dan da herhangi bir açıklama gelmiş değil. Fakat ne olursa olsun, ilginç video sosyal medyanın diline dolanmış durumda.

LOJİPORT

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Deniz Ticareti Haberleri

DP World Evyap’ta uzaktan kumandalı vinçler devrede
Kılavuzluk, Römorkör ve Palamar Ücretleri Güncellendi
“Alsancak Limanı’nı bakkal kapatır gibi kapatamazsınız”
"İzmir Limanı'nda son sözü Varlık Fonu söyleyecek"
Amatör denizcilik belgeleri ve kullanım kuralları değişti