Arkas Line, Amerika servisinde kapasitesini katladı

Arkas Line, filosunu güçlendirmeye ve hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. USA Express Service (USX) hattına ikinci Arkas gemisinin katılmasıyla, Arkas Line taşıma kapasitesini iki katına çıkardı.

Arkas Line, Amerika servisinde kapasitesini katladı

Arkas Line, Türkiye ve çevre bölgelerden Amerika Birleşik Devletleri’nin doğu kıyısına kesintisiz ve güvenilir hizmet sunan USA Express Service (USX) hattında önemli bir genişlemeye imza attı. Hat üzerinde artık iki Arkas gemisi hizmet veriyor: 2.824 TEU kapasiteli Sine A ve kısa süre önce filoya katılan, scrubber donanımı sayesinde daha çevreci hale getirilen 2.824 TEU kapasiteli Emma A.

Bu gelişmeyle birlikte Arkas Line, ABD hattındaki taşıma kapasitesini iki katına çıkardı. USX servisi haftalık olarak 7 gemiyle şu rotada hizmet veriyor: Mersin – İstanbul (Kumport) – İzmit (Evyap) – Gemlik (Gemport) – İzmir (Aliağa) – New York – Norfolk – Savannah – Mersin.

usa-express-service.jpgGemi yatırımlarında çevre duyarlılığını önceliklendiren Arkas Line, Emma A gemisine entegre ettiği scrubber ile emisyonlarındaki sülfür oranını minimuma indiriyor. Böylece, filo yenileme stratejisini, sürdürülebilir taşımacılık ilkeleri doğrultusunda şekillendiriyor.

Arkas Line, büyüyen filosu ve güçlü lojistik ağı sayesinde Türkiye ile Amerika arasındaki ticareti desteklerken, aynı zamanda Akdeniz, Karadeniz, Afrika ve Kızıldeniz üzerinden Hindistan limanlarını da ABD pazarına bağlamaya devam ediyor. Bu genişleme ile Arkas Line, müşterilerine daha kısa transit süreleri ve daha rekabetçi çözümler sunarak hizmet verdiği tüm bölgelerde ticaretin canlanmasına katkı sağlamayı da amaçlıyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

Mumbai, trafiği uçan elektrikli feribotlarla aşacak
Ambarlı'da kılavuzluk hizmetleri ihaleye çıkarılıyor
Karasu Limanı, 4.9 milyar liralık yatırımla daha da genişleyecek
Boğazlardan gemi geçiş ücretleri zamlanıyor
Denizlerdeki tüm Türk bayraklı gemiler adım adım izleniyor