Serin yeni tasarımlarını tanıttı

Serin yeni tasarımlarını tanıttı

Serin Tiger Havuz Damper, hafifliği sayesinde daha fazla yük taşırken akıllı teknolojileri sayesinde kullanıcısına da yardımcı oluyor. Opsiyonel olarak...

Serin Tiger Havuz Damper, hafifliği sayesinde daha fazla yük taşırken akıllı teknolojileri sayesinde kullanıcısına da yardımcı oluyor.

Opsiyonel olarak sunulan özelliklerde dingil başına düşen yük miktarından günlük servis ve toplam maliyet kaydı gibi bir çok uygulama yer alıyor. Recep Serin, zorlu şartların güçlü damperi olarak piyasa sundukları Tiger Havuz Damper’in Türkiye’nin mega projelerine çok yakışacağını söyledi.

Serin Treyler’in Tiger Havuz Damper’i hafifliği sayesinde daha fazla yük taşıma imkanı sağlıyor. Yüksek mukavemetli malzemeden imal edilen kasa sayesinde her yüke dayanıklı. Ağır yüklere dayanıklı yekpare kaynaksız taban sacı bulunuyor. Bu sayede özkütlesi fazla olan yüklerde dahi tabanın formu bozulmuyor.

Türkiye’nin Kanal İstanbul, Marmaray, Akkuyu ve Sinop Nükleer santralleri, İstanbul’a 3. havalimanı, 3. Köprü,  İstanbul-İzmir Otoyolu gibi projelerin bulunduğunu hatırlatan Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin, Tiger Havuz Damper’in sağlamlığı hafifliği ve akıllı teknolojik özellikleriyle mega projelere çok yakışacağını söyledi. İnşaat sahalarının bundan böyle daha etkin yönetileceğine inandıklarını belirten Serin, yeni aracın teknolojik özellikleri şöyle açıkladı

“Tiger Havuz Damper’de Elektronik Süspansiyon Sistemi bulunuyor, Dingil başına düşen yük miktarı, hava yastık basıncın kontrolü, günlük servis ve toplam maliyet kaydı tutulabiliyor.  Ayrıca aracın kullanım sonucu hangi şartlarda ne zaman nasıl bir durum ile karşılaştığının kaydı da tutulabiliyor. Asfalt dökümü sırasında Fnisher ile damper arasında Smartboard sayesinde düz yada eğimli yol fark etmeksizin basınç değeri girerek damperin frenlemesini sürücüsüz otomatik kontrol etme, dolayısıyla yüzde yüz uyumlu çalışma olanağı gibi özellikler kolayca görüntülenebiliyor.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.