Serin Treyler, satış ağını Corner’la genişletecek

Serin Treyler, satış ağını Corner’la genişletecek

Treyler sektörünün yenilikçi firması olarak öne çıkan Serin Treyler, bugün basına tanıttığı ve “Kazandıran Köşeler Serin Corner’lar” adı...

Treyler sektörünün yenilikçi firması olarak öne çıkan Serin Treyler, bugün basına tanıttığı ve “Kazandıran Köşeler Serin Corner’lar” adı altında hayata geçirilecek projeyle; Türkiye’nin en yaygın Treyler Satış Ağını kurmayı hedefliyor.

Bu yıl içinde 15 adet Serin Corner açmayı planladıklarını dile getiren Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin, ürünlerin bütün Türkiye’de tek fiyat ile satılacağını vurguladı. Serin Corner’ların hem girişimcisine, hem de müşterisine kazandıracak yepyeni bir iş modeli olduğunu dile getiren Serin, geliştirdikleri iş modeli ile bayilik yapısından acentelik yapısına geçtiklerini bu sayede Serin Corner olmak isteyecek iş ortaklarının üzerindeki maddi yükümlülükleri de en aza indirdiklerini söyledi.

 “ÇEKİCİ BAYİLERİ VE GALERİLERİ İLE İŞ ORTAKLIKLARI KURMAK ANA HEDEFİMİZ”

“Türkiye’nin her ilinde girişimci iş ortakları ile açacağımız ve Serin Corner adını vereceğimiz satış noktalarımız ile treyler sektörüne; sektörde devrim niteliğinde olan satış noktası uygulamalarını kazandırmayı ve hali hazırda pazardaki konumumuzu güçlendirmeyi istiyoruz” diyen Serin, Serin Corner’ların nerelere ve kimlerle açılacağı hakkında şu bilgileri verdi:

“Serin Corner’lar hangi marka olursa olsun çekici bayilerinin ve 2 el çekici satan galerilerin plaza ve satış alanlarına açılacak. Asli işleri çekici satmak olan iş ortaklarımız müşterilerinin treyler ihtiyacına da cevap verebilecek ve çekici ile treyleri bir bütün olarak satabilecekler. Bir başka ifade ile Serin Corner’lar müşterilerine komple çözüm önerileri sunabilecekler.”

Serin Corner olan iş ortaklarının satışlarını desteklemek için 2013 yılı içinde hayat geçecek bir dizi pazarlama ve tanıtım faaliyeti planladıklarını ifade eden Serin, bunun en önemli ayağının, tasarımı Serin tarafından yapılan  Serin Corner stantları olacağını söyledi.  Serin Treyler tarafından Serin Corner olan bayi ve galerilere ücretsiz olarak verilecek bu stantlarda, müşterilerin istediği bilgiye ulaşabileceği her türlü materyalin olacağı bilgisini veren Serin, satış noktası oluşturmada ise bayilik sisteminin kuralcılığı yerine Acentalık sisteminin esnekliği ve kolaylığını seçtiklerini söyledi. Serin’in bu konuyla ilgili açıklamaları ise şöyle:

“TEMİNAT, SENET, İPOTEK YOK, ÖDÜL VE TEŞVİK VAR”

“ Serin Corner olmak isteyen iş Ortaklarımızdan Teminat Mektubu, Teminat Çeki/Senedi, İpotek vb. hiçbir teminat yükümlülüğü talep etmeyeceğiz. İş Modelimizde otomotiv sektörünün kuralcı bayilik kültürünü değil, otomotiv sektöründe yer alan kişi ve şirketlerin yabancı olmadığı Sigorta Acentalığı sistemini temel aldık.

Bir başka ifade ile çekici satıcıları, satmış oldukları çekicilerin trafik sigortasını ve/veya kaskosunu yaparken yaşadıkları kolaylığı, satmış oldukları çekici için treyler satarken de yaşayacaklar ve müşterilerine yaşatacaklar.”

Serin Corner projesinde; iş ortaklarından yıllık satış garantisi, stok bulundurma zorunluluğu, teşhir ürünü satın alma şartı, kota taahhüdü vb. yükümlülükler istemediklerine dile getiren Serin, “Yıllık satış garantisi istemememize rağmen, Serin Corner’ların yıllık satışlarını arttırmaları halinde ürünlerimiz için belirlediğimiz kazanç prim oranlarına ek olarak belirlenen performans primlerini ayrıca veriyoruz. Bir başka ifade ile Serin Corner’ların olabildiğince çok sayıda ürün satmasını kurallarla değil ödül ve teşviklerle sağlamayı planlıyoruz.” dedi.

“TÜM TÜRKİYE’DE TEK FİYAT”

Recep Serin, fiyat politikasında da önemli değişikliklere gideceklerini belirterek şunları söyledi: “ Serin Treyler ürünlerinin tüm Türkiye’deki perakende satışlarında tek fiyat listesi uygulayacağız ve satışa sunduğumuz ürünlerin perakende satış fiyatları konusunda kamuoyunu sürekli bilgilendireceğiz. Açıklayacağımız perakende satış fiyatları sadece Serin Corner’lar için değilSerin Treyler ’e ait satış noktalarından da yapılacak satışlarda uygulayacağımız fiyatlar olacak. Bir başka ifade ile Serin Treyler, Serin Corner  olan iş ortakları ile rekabet eden fiyatlarla satış yapmadığı gibi Serin Corner’lar arasında haksız rekabete sebep olacak; bölgelere, illere veya kişilere göre farklı fiyat listeleri yayınlamayacak.”

“KAZANDIRAN KAZANÇ PAYLAŞIM MODELİ ÖNERİYORUZ”

Serin Corner projesi ile sektörde oldukça yüksek oranlarda kabul edilebilecek, satış ve performans prim oranlarından oluşan bir kazanç paylaşım sistemini de hayata geçirdiklerini belirten Serin, “Üstelik bu primler sadece Serin Corner’ların kendilerinin yaptığı satışlar için değil, Serin Treyler tarafından onların adına yapılan satışlarda da ödenecek.” dedi.

Serin sözlerine şöyle devam etti: “Sektörümüzde devrim niteliğinde olacağına inandığımız bir uygulamamızda Serin Satış Asistanı Prim  uygulaması olacak. Serin Corner’larda satışa sunulacak ürünlerimizin müşterilere kazandırılmasında emeği geçecek olan satış temsilcilerini de takımın bir parçası olarak kabul ediyoruz ve onların çabalarının karşılıksız kalmaması gerektiğine inanıyoruz.”

“ÖZEL BİR YAZILIM İLE BİRÇOK İŞ VE İŞLEMİN ONLİNE OLARAK YAPILMASINI SAĞLIYORUZ”

Proje’nin bilgi işlem konusunda da yenilikçi uygulamaları sektöre kazandıracağına işaret eden Serin, satış, sipariş, teklif hazırlama ve özel ürün tasarlama gibi birçok işlemin Online olarak yapılmasına imkân veren ve Serin Treyler tarafından tasarlanan bir yazılımı Serin Corner’larda kullanmaya başlayacaklarını ifade etti.

“EĞİTİM VE GELİŞİM ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERECEĞİZ”

Treyler sektörünün otomotiv sektöründe çok özel bir yeri olduğuna değinen Serin, düzenli ve ücretsiz olarak icra edilecek eğitimler ile özellikle bu sektörle yeni tanışacak Serin Corner iş ortaklarına destek vereceklerini söyledi.

“HEDEF 2014 YILI SONUNDA 90 SERİN CORNER”

Uzun zamandan beri Türkiye’nin değişik bölgelerinden gelen Serin Treyler ürünlerinin satışı için bayilik taleplerinin bu proje ile karşılanacağını ifade eden Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin Projeyle ilgili hedeflerini ise “Serin olarak 2013 yılının sonuna kadar yaklaşık 15 adet Serin Corner satış noktası oluşturmayı planlıyoruz. 2014 yılı sonunda ise en az 50 Serin Corner satış noktası ile müşterilerimize hizmet vermek en önemli proje hedefimiz”diyerek açıkladı.

[gallery ids="61254,61253,61252,61251,61250,61249,61248"]

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.