Scania,yedek parça kapasitesini artırıyor

Scania,yedek parça kapasitesini artırıyor

Scania, hizmet verdiği ülkeler arasında daha verimli pazarlara yatırım yapma amacıyla yedek parça dağıtım kapasitesini artıracak. Böylelikle parça bulunurluğunu...

Scania, hizmet verdiği ülkeler arasında daha verimli pazarlara yatırım yapma amacıyla yedek parça dağıtım kapasitesini artıracak. Böylelikle parça bulunurluğunu en üst seviyeye çıkartarak, servis hizmetlerinde müşteri memnuniyetini de artırmayı planlıyor.

İlk etapta Avrupa merkez parça deposunun kapasitesini artıracak olan Scania’nin diğer yatırımı ise Güney Amerika’da inşa edilmesi planlanan yeni yedek parça deposu olacak. 2013 yılında hizmete girmesi planlanan depodan tüm kıtaya dağıtım yapılacak.

Yatırım hakkında bilgi veren Scania Parça Lojistik Başkanı Andries Oldenkamp “Yedek parça bulunabilirliği müşterilerimizin karlılıkları açısından büyük önem taşımaktadır. Bizde bu yatırımı araçların servislerde beklemeleri yerine, iş devamlılığını sağlayabilmeleri adına yapıyoruz” dedi.

Scania’nın yedek parça dağıtım kapasitesinin artırılması amacıyla gerçekleşecek çalışmalar kapsamında, 1993 yılında Belçika’da hizmete giren ve 2007 yılından bu yana 1.000’in üzerinde Scania Servisine yedek parça dağıtımı yapılan Opglabbeek deposuna, 36 bin 500 metrekarelik ek hizmet binası eklenecek.

Güney Amerika’da ise, Sao Paulo’da bulunan mevcut deponun yanı sıra 16 bin metrekarelik yeni bir depo ile yedek parça dağıtım kapasitesinin yüzde 60 artırılması planlanmaktadır. Scania, Avrupa ve Güney Amerika dışında hizmet verdiği diğer bölgelerdeki etkinliğini artırmak amacıyla Singapur’da 2011 yılında faaliyete soktuğu bölgesel bir depo ile hizmetlerini sürdürmektedir.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.