Scania seri teslimatlarla başladı

Scania seri teslimatlarla başladı

2008 yılında daralan pazarda, pazar payını yükseltme başarısı gösteren Scania, 2009 yılına da seri teslimatlarla başladı. Gobet Petrol 2 adet R 420...

2008 yılında daralan pazarda, pazar payını yükseltme başarısı gösteren Scania, 2009 yılına da seri teslimatlarla başladı. Gobet Petrol 2 adet R 420 CA 4X2 HNA, Köktaşlar Nakliyat 2 adet R 420 CA 4X2 HNA ve  Murat Nakliyat 5 adet R 500 LA 4X2 MEB ile filolarını güçlendirdiler.

 

Gobet Petrol: Zor işlerimizi kolaya çeviriyor

 

2001 yılından beri Scania Yetkili Satıcı ve Servis olarak Samsun’da hizmet veren Erçal Otomotiv’den satın aldıkları 2 adet R 420 CA 4X2 HNA ile filosundaki Scania sayısını 14’e çıkartan Gobet Petrol’ün merkezi Ünye’de bulunuyor.

 

2006 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren firma, Artvin Deriner barajının akaryakıt ihtiyacını karşılarken, aynı zaman da Adana’dan Artvin’e kül taşıyor. Gobet Petrol Genel Müdürü Orhan Altun, Gürcistan’a çimento taşımacılığı işi aldıklarını belirterek “Yeni araçları burada kullanmayı düşünüyoruz. Kardeş firmamız Alnak firması ile birlikte araç parkımızda toplam 33 adet Scania bulunuyor. Aldığımız taşımacılık işleri zorlaştıkça aklımıza hemen Scania geliyor ve işler kolaya dönüyor.” açıklamasında bulundu.

 

Köktaşlar Nakliyat: Scania kullanan bir daha vazgeçmez

 

 

 

1994 yılında Samsun’da faaliyetlerine başlayan Köktaşlar Nakliyat, Türkiye geneline gübre taşımacılığı yapıyor. Köktaşlar Nakliyat Erçal Otomotiv’den satın aldıkları 2 adet R 420 CA 4X2 HNA ile filolarındaki Scania sayısını 16’ya çıkardı. Aynı zamanda Samsunspor Başkanı olan Köktaşlar Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Köktaş, filolarında diğer markaların da bulunduğunu, ancak aldıkları ilk Scania’dan sonra vazgeçemeyip, filolarını Scania ile yenilemeyi düşündüklerini belirterek “Satış sonrası servis bizi Scaniacı yaptı. Eminim ki Scania kullanan bir daha Scania’dan vazgeçemez” dedi.

Murat Nakliyat: Scania bizim için kalite ve güvenin diğer adı

 

 

 

1975 yılında İstanbul’da kurulan Murat Nakliyat, Orta Avrupa ağırlıklı olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine taşımacılık gerçekleştiriyor. Plastik hammaddesi, tekstil, gıda, kuru yük olmak üzere her türlü malın taşınmasını sağlayan firma, aynı zaman da Nato’nun Irak’a olan yüklerinin de nakliyatını gerçekleştiriyor.

 

Murat Nakliyat, bakım-onarım, yedek parça satışı, ekspres servis, kaporta-boya, fren bakımı gibi hizmetler veren Scania Yetkili Satıcısı Koçaslan Otomotiv’den 5 adet Euro 5 motora sahip R 500 LA 4X2 MEB satın aldı. Murat Nakliyat Genel Müdürü Feyyaz Gökçil, “Scania bizim için her zaman kalite ve güvenin diğer adı oldu. 35 yıla yaklaşan tecrübemiz ile sektördeki tüm tanıdıklarımıza tereddütsüz tavsiye ediyoruz. Arkasında Doğuş Otomotiv’in olması da Scania’ya olan güvenimizi arttırıyor” dedi. Murat Nakliyat 50 araçlık filosuyla taşımacılık hizmetine devam etmektedir.

 

Scania müşterilerini ailesinin bir parçası olarak görüyor, sevinçleriyle mutlu oluyor, kederleriyle hüzünleniyor. Müşterilerinin her zaman karlı, verimli, başarılı çalışmalar gerçekleştirmesi için Scania sürekli yeni projeler üreterek onların yanında olmaya devam ediyor. Bunların sonucu olarak müşterileri de Scania için “Kalite ve Güvenin Diğer Adı” diyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.