Scania Deniz'den 60 ay vade

Scania Deniz'den 60 ay vade

Doğuş Otomotiv, Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları 11-20 Şubat tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi?nde düzenlenen Avrasya Boat Show 2011?de müşterilerine...

Doğuş Otomotiv, Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları 11-20 Şubat tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi?nde düzenlenen Avrasya Boat Show 2011?de müşterilerine özel kampanya fırsatları sunuyor.

Doğuş Otomotiv Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları Satış Yöneticisi Emre Bayral ise denizcilik sektöründe verilerin net olarak paylaşılmadığını hatırlatarak ?Bu yıl standımızda ürün gamımızı oluşturan 12 litre ve 16 litrelik, 300-800 Hp aralığında beygir gücüne sahip deniz motorlarımızı sergiliyoruz. Bu fuarda ayrıca ?vdf? işbirliği ile müşterilerimize 60 aya varan uygun faiz oranlı kredi imkanları sunuyoruz? açıklamasında bulundu.  ?Avrasya Boat Show? toplam 7 salonda, 75 bin metrekarelik alanı ile dünyanın karada yapılan ikinci büyük, Türkiye'nin ise en büyük tekne ve yat fuarı olarak  Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları?na ev sahipliği yaptı.

 

 

?2010?da 108 motor sattık?

60 metrekarelik standında deniz motorlarını sergileyen Doğuş Otomotiv Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları Satış ve SSH Müdürü Adnan Yücel, 2010 yılını değerlendirirken, Scania?nın bölgesinde en çok satılan ikinci marka olduğunun altını çizerek ?Bu tür fuarlara denizcilik sektörüne dinamizm getireceğini düşünerek büyük önem veriyoruz. Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları markası olarak içinde bulunduğumuz ekonomik ortamda geçtiğimiz yıl 108 adetlik satış ile başarılı bir yıl geçirdik. Her türlü pilot ve hizmet tekneleri için ihtiyaca cevap veren ürün gamı ile Scania Deniz Motorları olarak 2011 yılında da satış adetlerimiz ve pazar payımızı artırarak konumumuzu güçlendirmek istiyoruz. Aynı doğrultuda ülke genelinde yetkili satıcı ve servis ağı çalışmalarımız 2011 yılında devam edecek.? dedi.

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları, bölgesinde en çok tercih edilen deniz motoru marka sıralamasında 2. sıraya yükseldi.  Scania Deniz Motorları, düşük yakıt tüketiminin yanı sıra kendine özel çift yağ filtreleme sisteminin yardımıyla uzun ömürlü olması ile de ön plana çıkmakta. Ekonomik ve kolay bulunabilir yedek parça hizmetleriyle Scania Deniz Motorlarını pazarda önemli bir yere sahip.


LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.