Saygınlar Nakliyat TIR’ları her hafta Almanya’da

Saygınlar Nakliyat TIR’ları her hafta Almanya’da

Saygınlar Uluslararası Nakliyat, özellikle komple bir TIR’ı dolduramayacak yüklerde de Gaziantep, Konya, Mersin ve Kayseri’den çıkış yapıyor. Böylece aynı güzergaha gidecek araçlarda farklı yükleri taşımak mümkün oluyor.

Bir Orta Avrupa ülkesi olan Almanya sahip olduğu markalar, ekonomik güç, siyasi güç, sürekli gelişen yapısı ve daha pek çok özelliği ile dünyanın önde gelen ülkelerindendir. Türkiye ile Almanya arasındaki ilişki sadece ticari anlamda değildir. Bugün Türkiyelilerin en fazla bulunduğu Avrupa ülkesi Almanya’dır ve dünya savaşları dahil Almanya ile Türkiye arasında güçlü bir müttefiklik söz konusudur. Ayrıca ithalat, ihracat alanında da iki ülke arasında her zaman hatırı sayılır bir hareketlilik mevcuttur. Bu da doğal olarak Almanya nakliye ihtiyaçlarının ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

Almanya nakliyat alanında profesyonel bir firma ile iş birliği yaptığınız taktirde işlerinizi çok daha geliştirebilirsiniz. Saygınlar Uluslararası Nakliyat & Lojistik uzun yılların bilgi, birikim ve dinamizmi ile yoluna devam ediyor. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle her zaman hızlı ve sağlam taşımacılık garantisi veriyor.

Almanya Frigo ve Parsiyel Taşıma

Almanya ihracat / ithalat taşımalarında ister denizyolu ister karayolu ile müşteri talebine göre taşıma yapabiliyor, Soğutuculu römorklar şirket bünyemizde bulunmaktadır. Firma sadece Almanya ile Türkiye arasında taşımacılık yapmıyor. Aynı zamanda Ortadoğu ülkelerine transit taşımacılık hizmeti de veriyor. Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan, Suriye, Irak, Ürdün, Lübnan, Özbekistan, Türkmenistan, Dubai gibi üçüncü ülke taşımaları için de Saygınlar Nakliyat direkt ya da aktarmalı servis hizmeti sunuyor.

Eğer ihracat, ithalat alanında hizmet verirken yükleriniz bir aracı komple doldurmayacaksa Almanya parsiyel taşıma hizmetlerini tercih edebilirsiniz. Her hafta parsiyel araçları Gaziantep, Konya, Mersin ve Kayseri’den çıkış yapıyor. Böylece aynı güzergaha gidecek araçlarda farklı yükleri taşıyabiliyorsunuz. Lojistik faaliyetiniz daha ekonomik şekilde ve kusursuz olarak gerçekleşiyor.

Firma sadece parsiyel taşıma ile değil, tam yük taşıma, frigo taşıma hizmeti de veriyor. Almanya frigo nakliye çözümleri sayesinde soğuk zincir halkasının bozulmadan taşınması gereken yüklerinizi de firmaya emanet edebiliyorsunuz. Ülkemizden özellikle makine, hazır giyim, demir, fındık, sebze, meyve, soğutma ekipmanları Almanya’ya en çok taşınanlar arasında yer alıyor ve firma tamamını sorunsuz şekilde teslimat adresine ulaştırıyor.

Hızlı ve Güvenli Almanya Nakliyat Çözümleri

Almanya nakliyat alanında firma Hamburg, Münih, Berlin, Köln, Stuttgart, Hamburg, Bonn, Dresden, Essen, Dortmund ve daha pek çok şehre nakliye hizmeti veriyor. Bütün uygulamalarında süreci baştan sona profesyonelce yürütüyorlar. Evrak işleri, gümrükleme dahil tamamında danışmanlık yapıyorlar. Her biri alanında gelişime açık, dinamik kadrolarıyla yüklerinizin her aşamada güvende kalmasını sağlıyorlar. Genç ve geniş araç filoları sayesinde en kısa sürede yüklerinizi gideceği yere taşırken her aşamayı sizlere bilgilendirme olarak aktarıyorlar. Dilerseniz web sitelerinden daha fazla bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Kaynak : Saygınlar Nakliyat Hatay
[email protected]

ADVERTORIAL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.