Saygınlar Nakliyat, rekabetçi fiyatlarla Azerbaycan taşımalarında öne çıkıyor

Saygınlar Nakliyat, rekabetçi fiyatlarla Azerbaycan taşımalarında öne çıkıyor

Saygınlar Lojistik öz mal araçları ile haftalık olarak düzenli bir şekilde Azerbaycan’a parsiyel , frigo ve konteyner taşıyor; proje nakliyeleri gerçekleştiriyor.

Azerbaycan’a hizmet veren nakliye firmaları arasında oldukça iyi bir konuma sahip olan firmamız Saygınlar Nakliyat, Azerbaycan-Türkiye arasındaki taşımacılık faktörlerinin pek çoğunda yer almaktadır. Yapmış olduğumuz taşımacılık işlemlerinde ihracat ve ithalat yüklerini taşıma, proje taşımacılığında yer alma ve konteyner taşımacılığın yapma gibi hizmetler mevcuttur.

Firmamız Saygınlar Nakliyat, vermiş olduğu tüm Azerbaycan Nakliyat Hizmetleri faaliyetlerini C2 yetki belgesi ve CMR sigortası kapsamında gerçekleştirmektedir. Yapmakta olduğumuz tüm nakliye hizmetleri öz mal araçlarımız ve gerektiği durumlarda kiralık tırlarımız aracılığı ile gerçekleşmektedir. Modern araç filomuz ve alanında tecrübeli şoförlerimiz ile birlikte Azerbaycan’a tüm yüklerinizi güvenle göndermekteyiz.

Azerbaycan Frigo Nakliye

Azerbaycan frigo nakliye kapsamında pek çok soğuk zincir ürününü ülkeye taşımaktayız. Firmamız ülkenin gelişmesinde büyük rol oynamış ve paralel olarak güvenilir hizmet sunmuştur. Modern araç filosuna sahip olduğumuz için araçlarımız içerisinde frigo dorselerimiz de mevcuttur. Böylece ürünlerinizi artı eksi derecelerde muhafaza ederek adrese teslim edebilmekteyiz.

Frigo dorse taşımacılık faaliyetlerinde 22 tona kadar ürün kabulü yapabilmekteyiz. Bu da pek çok müşterimizin aynı anda ürünlerini teslim etmesini sağlamaktadır. Saygınlar Nakliyat olarak taşımacılığını yapmakta olduğumuz tüm ürünlerin ilk günkü tazeliğini koruması ve besinlerin değerlerini kaybetmemesi açısından elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışmaktayız. Sizler de soğuk zincir grubunda yer alan tüm ürünlerinizin taşımacılığını firmamıza yaptırabilir, %100 güvenilir hizmet alabilirsiniz.

Azerbaycan Parsiyel Nakliye

Firmamız Saygınlar Lojistik öz mal araçları doğrultusunda haftalık olarak düzenli bir şekilde Azerbaycan parsiyel nakliye hizmetlerini sunmaktadır. Aktif bir şekilde parsiyel taşımacılıkta rol aldığımız için sektörün lider firmaları arasında yer almaktayız. Sektörde kurulduğumuz günden bugüne değin yeni teknolojileri kullanan firmamız müşterilerin talebine uygun olacak standartlarda çözüm üretmektedir.

Firmamız Saygınlar Nakliyat 10 yıllık geçmişi ile tecrübelerini de ortaya koyarak güvenilir parsiyel taşımacılık hizmetlerini yürütmektedir. Firmamız bu doğrultuda karayolu nakliyeyi kullanabilmek için C2 yetki belgesini de kullanmaktadır. Firmamızda çalışan şoförlerin her biri de deneyimli olarak gereken titizliği göstermektedir. Sizler de firmamız ile irtibat kurarak Azerbaycan’a parça eşyalarınızı gönderebilirsiniz.

Azerbaycan Nakliye Fiyatları

Firmamız Saygınlar Nakliyat kurulduğu günden beri her zaman müşteri memnuniyeti ön planda tutmuştur. Bu sebepten ötürü fiyatlarını da uygun skalalarda tarafınıza sunmuştur. Fiyatlarımız yapacağımız taşımacılık faaliyetine yönelik farklılık göstermektedir. Konu hakkında detaylı bilgi alabilmek için bizimle irtibata geçebilir ya da mail adresimizden ürün bilgilerini yollayarak randevu talep edebilirsiniz.

Azerbaycan Nakliye Hizmetlerimiz Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayın:

https://www.karayolunakliyat.com/azerbaycan-nakliye

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.