Saygınlar Nakliyat, Kosova taşımalarına da makul fiyat garantisi veriyor

Saygınlar Nakliyat, Kosova taşımalarına da makul fiyat garantisi veriyor

Ülkeler arası taşımacılıkta 20 yıllık uzman deneyimiyle profesyonel nakliye taahhüt eden Saygınlar Nakliyat, yüzde 100 kaliteli hizmetin yanı sıra, makul fiyatlar da sunuyor.

Firmamız Saygınlar Nakliye, 20 yılı aşkın bir süredir dış ülkeler ile taşımacılık hizmetini sunmaktadır. Nakliye, geçmişten günümüze her zaman bir ihtiyaç halinde olmuş, ülkeler arası taşımacılık ise profesyonellik gerektirmiştir. Yıllardır bu işin içinde bulunan firmamız %100 kaliteli ve kusursuz bir taşımacılık hizmeti sunmaktadır. Kosova Nakliye hizmeti için firmamızı arayabilirsiniz.

Kosova ülkemizin sıklıkla ihracat ithalat ilişkilerini sürdürdüğü ülkelerden biri olmakla birlikte firmamızın da sürekli taşımacılık hizmeti sunduğu ülkeler arasındadır. Sizler de Kosova- Türkiye arası taşınması gereken eşyalarınızı Saygınlar Lojistik firmamız tarafından gönderebilirsiniz.

Kosova Frigo Nakliye

Kosova frigo nakliye sayesinde pek çok ürün bozulmadan ve tazeliğini yitirmeden Kosova’ya gönderilmektedir. Dondurulmuş ve paketlenmiş ürünler, ilaç, kimyasal malzeme, hammadde, et ürünleri, süt ve süt ürünleri, yaş meyve sebze gibi gıdalar soğutuculu kasalarımız eşliğinde ülkeye gönderilmektedir. Bu ürünlerin bozulmaması için kasalarımızda bulunan ısı sensörü ayarlanarak yolculuk boyunca hasar görmeden adrese ulaşması sağlanmaktadır.

Saygınlar Nakliyat olarak kaliteli dorselerimiz, uzman şoförlerimiz ile birlikte Kosova-Türkiye arası frigo nakliye hizmeti vermekteyiz. Böylece ülkeler arası ihracat ve ithalat işlemleri daha hızlı gerçekleşerek ülkelerin gelişme aşaması da hız kazanmaktadır. Ortalama olarak 3-5 gün içerisinde ülkeye frigo taşımacılığı yapmakta ve sürekli olarak sizleri süreçten haberdar etmekteyiz.

Kosova Parsiyel Nakliye

Kosova parsiyel nakliye hizmetlerimiz de frigo taşımacılık gibi son hızıyla devam etmektedir. Parça eşyaların taşımacılığını yapan firmamız sizleri bekletmeden, haftanın belirli günlerinde eşyalarınızı ülkeye ulaştırmaktadır. Bunun için taşınacak parça eşyaları toplayarak, tek bir günde tüm müşterilerin parça eşyasını göndermektedir. Sizler de vakit kaybı olmaması ve eşyalarınızın hiç hasar almadan adrese ulaştırılmasını istiyorsanız Saygınlar Lojistik firmamızı tercih edebilirsiniz.

Parsiyel eşya taşımacılığı hizmetlerinden faydalanmak için mail adresimizden ürünün boyutu, ağırlığı, nereye götürüleceği, hangi merkezden teslim alınacağı gibi bilgileri belirterek firmamızdan gün belirleyebilirsiniz. Maillerinize gün içerisinde dönüş yapılacaktır.

Kosova Nakliye Fiyatları

Kosova nakliye fiyatları kullanmak istediğiniz taşımacılık türü, gönderilecek nakliye çeşidi, karayolu ve havayolu gibi taşınma yöntemleri, ürün ağırlığı ve teslimat noktaları gibi kriterlere göre farklılık göstermektedir. Ancak Saygınlar Nakliyat firması olarak sizlere makul seviyelerde hizmet sunmaktayız. Kapsamlı bilgi edinmek için firmamızı arayabilir veya mail atabilirsiniz.

Kaynak: Kosova Nakliye Firmaları

İletişim: [email protected]

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.