Saygınlar Nakliyat, İran’ın her kentine 4-6 günde ulaşıyor

Saygınlar Nakliyat, İran’ın her kentine 4-6 günde ulaşıyor

Saygınlar Nakliyat, İran’ın pek çok şehrine taşımacılık yapıyor. Tebriz, Bazargan, Tahran, Urmiya, Shiraz, İsfahan, Zanjan, Zahedan, Bandar, Arak, Mashhad gibi kentlere herhangi bir taşımanız varsa yükünüze talip olduklarını söylüyorlar.

İran bir Orta Doğu ülkesidir. Aynı zamanda ülkemizin sınır komşusudur ve Orta Doğu ülkeleri arasında en kalabalık, en geniş, en köklü ülke konumundadır. Sahip olduğu yer altı ve yer üstü zenginliklerle birlikte ülkemizle İran arasında çok köklü ilişkiler vardır. Bugün de pek çok farklı sektörden firma İran ile ithalat ihracat çalışmalarına devam etmekte, her gün İran’a gönderilmek üzere tonlarca yük ortaya çıkarmaktadır. Bunun içinde doğal olarak İran nakliye çözümlerine ihtiyaç olmaktadır.

iran-sayginlar-nakliyat.jpgİran sınır komşumuz olsa da çok geniş bir coğrafyaya sahiptir. Bu nedenle İran’a lojistik hizmeti vermek son derece profesyonellik gerektirmektedir. Eğer bu alanda sektörün en iyilerinden birisiyle çalışmak isterseniz Saygınlar Uluslararası Nakliyat ve Lojistik ile çalışabilirsiniz. Yaklaşık yarım asırdır firma, İran ile Türkiye arasında lojistik hizmeti veriyor ve İran nakliyat alanında daima kusursuz hizmet vaadinde bulunuyor. İrana karayolu ile giderken Ağrı Gürbulak , Aktaş sınır kapıları kullanılıyor.

Uygun Fiyatlı İran Parsiyel Taşıma

Saygınlar Nakliyat İran’ın pek çok şehrine taşımacılık yapıyor. Tebriz, Bazargan, Tahran, Urmiya, Shiraz, İsfahan, Zanjan, Zahedan, Bandar, Arak, Mashhad gibi kentlere herhangi bir yükünüz gidecekse rahatlıkla Saygınlar’dan hizmet alabilirsiniz.

İran nakliyat alanında firma çok geniş bir hizmet seçeneği sunuyor. Her çarşamba ve perşembe günleri İran parsiyel taşıma çıkışı yapıyorlar. Eğer bir araç dolusu yükünüz yoksa araçlarında sadece yükünüz kadar alanı kiralıyorsunuz. Kalan kısma da bir başkasının aynı güzergahtaki yükü yükleniyor. Böylece hem tır dolu şekilde yola çıkmış oluyor hem de siz daha ekonomik şekilde yüklerinizi taşıtma imkanı elde ediyorsunuz. Her ne kadar tam taşımaya göre teslimat süreleri parsiyel taşımada biraz daha uzun olabilse de firma, profesyonel iş anlayışıyla en hızlı şekilde taşıma yapıyor.

Hızlı ve Güvenli İran Frigo Taşımacılığı

Firma sadece kuru yük taşımacılığı yapmıyor. Aynı zamanda soğuk ya da dondurulmuş yüklerin taşımacılığını da İran frigo taşımacılık hizmetiyle yerine getiriyor. Alanında deneyim sahibi ve tecrübeli ekibiyle birlikte her türlü yükünüzü en güvenli şekilde gitmesini istediğiniz noktaya ulaştırıyor.

Karayolu ful tır taşımacılığı, İran’da gümrükleme, evrak takibi, depolama hizmetleri, kuru yük taşımacılığı, frigo gibi her konuda güvenli ve sağlıklı taşımayı vaat ediyorlar. Yükleme yeri, Doğ Beyazıt Gümrük Kapısı, Bazargan, teslimat yeri güzergahını yaygın olarak kullanıyor, süreci baştan sonra başarıyla yürütüyorlar. Her biri alanında deneyimli, dinamik kadroları ve genç araç filolarıyla 4-6 gün arasında yüklerinizi istediğiniz adreslere teslim ediyorlar.

Kaynak : iran nakliye fiyatları
[email protected]

ADVERTORIAL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.