Saygınlar Nakliyat, Belçika’ya parsiyel ve frigo taşımalarında iddialı

Saygınlar Nakliyat, Belçika’ya parsiyel ve frigo taşımalarında iddialı

Taze veya dondurulmuş gıdalarını Belçika’ya göndermek isteyen firmalara en iyi hizmet kalitesini sunma taahhüdünü veren Saygınlar Nakliyat, ürünleri frigorifik kasalarda yüksek ısı izolasyonları taşıyor.

Türkiye’den Belçika’ya birçok sevkiyat ihtiyacı doğmaktadır. Ticari ya da bireysel amaçlı yapılacak olan gönderimleriniz de Saygınlar Nakliyat olarak en kaliteli hizmet verilmektedir. Karayolu taşımacılık ilkelerinin gerekliliklerini yerine getirilmesi veya hazırlanması gereken belgelerin eksiksiz bir şekilde tamamlanması ile ilgili tüm prosedürlere uygun olarak Belçika nakliye yapılmaktadır.

Saygınlar Nakliyat bünyesinde karayolu taşımacılığı için gerekli olan tüm belgeler bulunmaktadır. Tır karnesi, paket postası makbuzu, nakliyeci makbuzu, fiyat belgeleri ve CMR belgesi ile taşıma işlemleri yapılmaktadır.

Belçika Frigo Nakliye

Belçika frigo nakliye en önemli etkenlerinden birisi olan sıcaklık değeri Saygınlar Nakliye araçlarında 18 derece ile 26° arasındadır. Tam donanımlı olarak bu sıcaklık ayarlarıyla kontrollü olarak taşımacılık yapılan frigolu araçlarda soğuk taşımacılık, soğuk gıda taşımacılığı, soğuk zincir taşıma ve iklimsel kontrollerin yapıldığı taşımalar gibi nakliye işlemleri yapılmaktadır.

Taze veya dondurulmuş gıdalarını Belçika’ya göndermek isteyen firmalar en iyi hizmet kalitesini almak için Saygınlar Nakliyata başvurabilir. Frigofrik kasalarda yüksek ısı izolasyonları ile ürünlerin bozulma derdi olmadan sağlam bir şekilde nakliyatları yapılmaktadır.

Belçika Parsiyel Nakliye

Karayoluyla yapılan uluslararası taşımacılık içersinde en çok tercih edilen Belçika parsiyel nakliye; sevkiyatları son derece kolaylaştıran ve Saygınlar Lojistik tarafından yapılan bir taşıma şeklidir. Aynı güzergahta bulunan farklı müşteriler için yapılacak olan parsiyel taşımacılık hizmetlerinde her türlü kontrol firmanın güven kapsamı içerisindedir.

Maliyet hesaplamalarında firmalara büyük avantajlar sağlayan parsiyel taşımacılık Türkiye’den çeşitli ülkelere yapılırken ihracat taşımacılığı olarak değerlendirilir.

Taşınacak olan yükün bir konteynırı doldurmaması durumunda birkaç firmanın birbirine uyumlu olan ürünleri aynı konteynır içersinde Belçika sevkiyatı içerisine dahil olur.

Belçika Nakliye Fiyatları

Belçika nakliye fiyatları belirlenirken metreküp cinsinden hesaplamalar yapılır. Maliyet hesaplamaları için nakliyatı yapılacak olan yükün ağırlığı ve hacmi çok önemlidir.

Parsiyel sevkiyatlarda Türkiye’den Belçika’ya yapılacak olan gönderimler de karayolu parsiyel ihracat taşımacılığı kanunları hükmünde fiyat belirlemesi yapılır.

Uluslararası kapsamda eşzamanlı olarak yapılacak olan fiyat çalışmalarında, müşteri memnuniyeti her zaman için ön safhadadır. Saygınlar Nakliyat olarak operasyon süreçlerinin yönetilmesi verilen fiyatlar içerisine dahil edilmektedir.

Belçika Nakliye Hizmetlerimiz Hakkında Bilgi Almak için tıklayın:

https://www.sayginlarnakliyat.com/belcika-nakliye

.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.