Sarp Intermodal'a 3 dalda Atlas Lojistik Ödülü

Sarp Intermodal'a 3 dalda Atlas Lojistik Ödülü

Sarp Intermodal, 12. Atlas Lojistik Ödülleri Töreni’nden 3 ödülle ayrıldı. Demiryolu Taşıması Firmaları dalında üst üste dördüncü kez ödül alan şirketin çalışanları da demiryolu ve denizyolu alanında yılın yöneticileri seçildi.

Bu yıl 14. kez düzenlenen Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Ulusal ve uluslararası birçok lojistik tedarikçisinin katıldığı fuar kapsamında bu yıl 12.’si düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri, alanında yılın en başarılı olan şirketlerini ve yöneticilerini ödüllendirdi.

Türkiye’nin intermodal taşımacılık alanındaki öncülerinden Sarp Intermodal, ödül töreninden 3 ödülle ayrıldı. Demiryolu Taşıması Firmaları (Forwarder) dalında üst üste dördüncü kez ödüle layık görülen şirketin ödülünü Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Altıparmak aldı.

sarp-deniz-dincer-memis.jpgAltıparmak aynı zamanda Demiryolu alanında Yılın Lojistik Yöneticisi ödülünün de sahibi oldu. Sarp Intermodal Denizyolu Operasyon Direktörü Deniz Dinçer Memiş ise Denizyolu dalında Yılın Lojistik Yöneticisi ödülünü aldı.

yigit-altiparmak-atlas-lojistik-odulu.jpg

yigit-altiparmak-atlas-lojistik-odulu2.jpgFuara ve ödüle ilişkin değerlendirmelerde bulunan Altıparmak, şirket olarak Türkiye’de birçok firmayı intermodal taşımacılığın avantajlarıyla tanıştırdıklarını ifade etti. Elde ettikleri başarılarla uluslararası arenada da büyümeye devam ettiklerini aktaran Altıparmak, başarılarını bu ödüllerle taçlandırdıklarını söyledi.

Fuar boyunca iş ortakları ve hizmet verdikleri müşterilerle verimli bir diyalog içinde olduklarını aktaran Altıparmak, aynı zamanda potansiyel müşteri adaylarına da intermodal taşımacılığın avantajlarını anlattıklarını sözlerine ekledi.

sarpintermodal-atlaslojistiko-du-lleri2021-foto.jpg

Soldan Sağa Onur Talay (CEO) Yiğit Altıparmak (Genel Müdür Yardımcısı) Deniz Dinçer Memiş (Denizyolu Operasyon Direktörü)

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.