SAP, değişimin önünü açıyor

SAP, değişimin önünü açıyor

Dünyanın lider kurumsal uygulama yazılımları sağlayıcısı SAP, kurumlara hızlı ve etkili kararlar alarak rekabette üstünlük sağlamaları için nasıl...

Dünyanın lider kurumsal uygulama yazılımları sağlayıcısı SAP, kurumlara hızlı ve etkili kararlar alarak rekabette üstünlük sağlamaları için nasıl doğru bilgiye kolayca ulaşacaklarını anlatacağı ?SAP BusinessObjects Forum 2011? etkinliğini 4 Mart 2011 Cuma günü Swissotel The Bosphorus?ta gerçekleştirecek.

Yılın en önemli teknoloji etkinliklerinden biri olan ?SAP BusinessObjects Forum 2011?de, perakende, lojistik ve turizm başta olmak üzere farklı sektörlerden 6 salonda 42 paralel oturum gerçekleşecek. Forum aynı zamanda Akbank, Eczacıbaşı, Mercedes, Superonline, Çolakoğlu, A101 ve TÜPRAŞ gibi çok sayıda firmanın başarı hikayelerini birinci ağızdan dinleme imkanı da veriyor. Türkiye?de ilk defa gerçekleştirilen uygulama örneklerinden tedarik zinciri yönetimi çözümlerine, perakendeye özel mobil çözümlerden strateji yönetimine benzersiz uygulamalar ?SAP BusinessObjects Forum 2011?de görücüye çıkıyor.

Etkinlik, Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can Sağlık ve sosyal medya ile iş zekasını birleştiren uygulamalardan düşünce hızında veri analizini 350 kat hızlandırmayı başaran teknolojilere kadar, alanında dünyanın önde gelen uzmanlarından biri olan Timo Elliott gibi etkili isimlerin konuşmalarıyla da renklenecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.