Şahade Taşımacılık geleceğe yatırımda TIRSAN dedi

Şahade Taşımacılık geleceğe yatırımda TIRSAN dedi

Şahade Uluslararası Taşımacılık, TIRSAN Treyler Adapazarı Fabrikasında gerçekleştirilen teslimat töreni ile 10 adet TIRSAN Yeni Nesil Maxima Plus teslim...

Şahade Uluslararası Taşımacılık, TIRSAN Treyler Adapazarı Fabrikasında gerçekleştirilen teslimat töreni ile 10 adet TIRSAN Yeni Nesil Maxima Plus teslim aldı.

Şahade Uluslararası Taşımacılık’ın Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Şahade, Sinan Şahade ve TIRSAN Bayi Yönetimi Koordinatörü Filiz Yiğit’in katılımı ile gerçekleşen törende, Mesut Şahade:“TIRSAN’ın kalitesine, sağlamlığına güvenmemizin yanı sıra ürünün uygun fiyat avantajı sebebiyle Yeni Nesil Maxima Plus ürününü tercih ettik.  Diğer yandan TIRSAN servis ağının genişliği de karar vermemizde etkili oldu” dedi.

1996 yılında Gaziantep’te kurulan Şahade Uluslararası Taşımacılık, Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk, Romanya, Makedonya ve Sırbistan’a kuru yük taşımacılığı alanında faaliyet göstermektedir. Tam donanımlı 55 araçtan oluşan tır filosu ve deneyimli personeliyle müşterilerine hizmet vermektedir.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.